Intesa Sanpaolo Bank isi muta sediul central si social in Bucuresti

Începând cu luna martie 2015, Intesa Sanpaolo Bank îsi schimbă sediul central si social din Arad în Bucuresti. Noul sediu central si social al băncii va fi în strada Nicolae Caramfil, nr. 85A, clădirea Art Business Center, etaj 4, sector 1. În ultimul an, Intesa Sanpaolo Bank a trecut printr-un amplu proces de relocare si consolidare a resurselor din Arad, în clădirea de birouri din zona de nord a Bucurestiului.

În noul sediu central si social din Bucuresti al Intesa Sanpaolo Bank îsi desfăsoară acum activitatea întreaga conducere executivă a băncii, forta comercială (toate departamentele de business: corporate, retail, IMM), structura work-out, canale alternative, carduri, credite, audit intern, juridic, planificare si control, resurse umane si organizare, comunicare, finante si trezorerie, risk management. În prezent aproximativ 200 de angajati lucrează în noul sediu central al băncii din Bucuresti, ce se întinde pe o suprafată de circa 3.500 metri pătrati. La Arad va rămâne structura de back office, partea operatională a băncii, ca si centru tehnologic si de suport .

Această schimbare a sediului social nu va afecta relatiile directe cu clientii si colaboratorii băncii. Relocarea si reorganizarea centralei băncii prin reunirea în aceeasi locatie a principalelor structuri si functii vor avea ca efect pozitiv un plus de eficientă si operativitate.

Noile informatii si date de indentificare ale Intesa Sanpaolo Bank vor fi disponibile la adresa www.intesasanpaolobank.ro, iar pentru asistentă, clientii au la dispozitie serviciul Tel Verde Intesa Sanpaolo Bank (0800 800 888), disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, apelabil gratuit din orice retea de telefonie.

Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre primele grupuri bancare din zona euro, cu o capitalizare bursieră de peste 43 miliarde euro (la 30 ianuarie 2015). Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul Intesa Sanpaolo oferă servicii pentru circa 20 milioane de clienti.

În Italia este lider în toate domeniile de activitate (retail, corporate si wealth management). Grupul are o prezentă semnificativă în Europa Centrală si de Est cu circa 1.400 de sucursale apartinând subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce oferă servicii bancare pentru persoane fizice si companii în 12 tări din regiune.