Zitec - start pentru programele de internship din 2015

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicatii online, dă startul celor cinci programe de internship din cadrul companiei si invită studentii la Târgul de Joburi IT&C 2015, ce va avea loc în perioada 5 – 6 martie la Universitatea Politehnică Bucuresti (UPB), pentru a afla mai multe detalii despre acestea. În cadrul evenimentului, compania le va oferi celor prezenti ocazia de a face un tur virtual al sediului Zitec, cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuală.

În total, Zitec va organiza anul acesta cinci programe de internship, axate pe Software Embedded, Web Development (PHP, Drupal, Magento) si Online Marketing, fiecare dintre acestea având durata de 3 luni. Programul Software Embedded va începe chiar de luna aceasta, iar celelalte patru se vor desfăsura începand cu data de 1 iulie 2015.

În ceea ce priveste structura programelor, acestea vor debuta cu o parte comună, integrată, în care participantii se pot familiariza mai usor cu modul de organizare, platformele si instrumentele utilizate în cadrul companiei, apoi vor continua cu procesul de dezvoltare a competentelor specifice propriu-zise.

„Ca în fiecare an, suntem în căutare de tineri talentati care să participe în programele noastre de internship si să beneficieze de suportul si îndrumarea unui “mentor” care îi va ajuta să-si dezvolte competentele tehnice specifice într-un cadru structurat de învătare. Participantii vor avea ocazia ulterior să lucreze pe proiecte reale în cadrul companiei”, a spus Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Recrutare reală prin realitate virtuală

Pentru a interactiona direct cu studentii interesati, Zitec va fi prezentă în perioada 5 – 6 martie la Târgul de Joburi IT&C 2015, organizat de Liga Studentilor din Facultatea de Automatică si Calculatoare din cadrul UPB. Pe lângă detaliile despre tehnologiile utilizate si proiectele în desfăsurare, studentii vor putea să îsi creeze si o imagine despre mediul de lucru din cadrul companiei si facilitătile de care ar putea beneficia dacă s-ar alătura echipei, prin intermediul unui tur virtual al sediului.

Tinerii studenti si absolventi pot afla mai multe detalii despre programele de internship organizate de Zitec în 2015 si prin intermediul proiectelor Stagii pe Bune si Spring IT, organizate în perioada imediat următoare, dar si online, accesând pagina de cariere Zitec si pagina de Facebook Zitec.

„Dacă pe parcursul stagiilor participantii îsi îmbunătătesc competentele tehnice, dau dovadă de implicare în activitatea pe care o desfăsurăm împreună si doresc să continue colaborarea cu noi, îi invităm să rămână în echipa noastră. De altfel, ne dorim ca la sfârsitul acestor programe să crestem echipa Zitec cu cel putin 15 colegi noi”, a adăugat Florentina Greger.