Lidl lanseaza pentru al doilea an consecutiv programul de management trainee - Campionatul de Management

Echipa Lidl se extinde si lansează pentru al doilea an consecutiv un program de pregătire si specializare - Campionatul de Management. Programul se va desfăsura  în perioada 1 octombrie 2015 – 30 septembrie 2016, iar  recrutările vor începe în luna martie 2015 printr-o serie de evenimente organizate în principalele centre universitare din România si printr-un eveniment dedicat în Chisinău. La sfârsitul programului de management trainee, în functie de rezultatele obtinute în urma etapei finale de evaluare, tinerii selectati pot primi oferte de angajare permanentă în cadrul companiei.

Campionatul de Management Lidl este un program de trainee care le oferă proaspăt absolventilor oportunitatea de a lua contact cu mediul de lucru din cadrul companiei Lidl,  de a fi implicati în proiecte reale si de a învăta de la profesionistii în domeniu. Pe parcursul programului de scolarizare, tinerii selectati vor primi pregătirea profesională necesară, activând, pe rând, în toate departamentele companiei Lidl si participând la diferite seminarii de dezvoltare. Astfel, acestia vor avea sansa să practice activitătile specifice din cadrul magazinelor, ale sediilor regionale sau ale sediului central.

Pentru acest program, vor fi selectati proaspăt absolventii de studii superioare, promotia 2014-2015, tinerii pasionati, ambitiosi, dinamici si responsabili. Procesul de selectie pentru Campionatul de Management cuprinde mai multe etape:

1.  Tinerii se pot înscrie pentru a fi prezenti la întâlnirile organizate de companie în orasele: Timisoara (12 martie), Iasi (17 martie), Sibiu (25 martie), Bucuresti (31 martie si 2 aprilie) si Chisinău (22 aprilie). Înscrierea se poate realiza pe www.hipo.ro, la sectiunea companiei: www.hipo.ro/lidl

2. Cei care vor să fie parte din programul Campionatul de Management se pot înscrie până pe 30 aprilie 2015, pe site-ul www.hipo.ro/lidl sau pe www.lidl.ro/Cariere.

3.   Aplicantii selectati vor fi evaluati în cadrul unui Assessment Center în perioada 27 - 31 iulie 2015, iar selectia finală a tinerilor va fi anuntată pe 15 august 2015.

De ce le recomandăm tinerilor să se înscrie pentru întâlnirile cu reprezentantii Lidl? Un astfel de eveniment le oferă tinerilor ocazia să cunoască echipa Lidl si astfel să afle ce înseamnă să lucreze în cadrul Lidl, cum este organizată compania si care sunt oportunitătile de carieră, în ce constă procesul de selectie si cum pot deveni parte din echipă. Pentru mai multe detalii despre modalitatea de înscriere, le recomandăm tinerilor să acceseze site-ul: www.hipo.ro/lidl sau www.lidl.ro/Cariere

„Echipa Lidl se extinde, de aceea căutăm coechipieri pentru Campionatul de Management. Prin acest program de pregătire desfăsurat timp de un an, începând cu 1 octombrie 2015, ne dorim să investim în tineri si să le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional si personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunităti. În plus, le oferim tinerilor selectati în program un pachet salarial atractiv si peste mediu. Pe lângă toate acestea, la finalul programului va exista o etapă de evaluare, iar cei care vor trece această ultimă etapă vor primi o pozitie în cadrul companiei pe o perioadă nedeterminată” – a declarat Georgiana Tugearu, PR & Communication Manager Lidl România.