Mondelez Romania are un nou Director General - Ivaylo Naydenov

Mondelez România a anuntat numirea unui nou Director General. Începând din luna martie 2015, Ivaylo (Ivo) Naydenov a fost numit în functia de Director General pentru Mondelez România, Bulgaria si pietele din Estul Adriaticii. Ivo îi urmează lui Gerard Chandran, care a decis să părăsească compania.

Ivo s-a alăturat companiei Mondelez Bulgaria în 2004. Pe parcursul carierei sale în cadrul companiei, Ivo a detinut mai multe functii cu atributii importante în calitate de Director de Vânzări si Marketing în Bulgaria. În timpul mandatului său, Ivo a introdus o nouă politică comercială de succes si a consolidat sistemul de distributie. Astfel, a reusit să acumuleze experientă în mai multe domenii de activitate.

La începutul anului 2013, a preluat functia de Director General Mondelez Bulgaria având atributii sporite, si a reusit să dezvolte compania cu succes la nivelul tării, alături de echipa sa, axându-se pe consolidarea organizatiei locale si pe stimularea dezvoltării afacerii, a mărcilor importante, Milka si Jacobs.

Înainte de a se alătura companiei Mondelez, Ivaylo Naydenov a lucrat pentru companiile Wrigley si Strauss.

Mondelez International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) este lider mondial în industria snack-urilor, cu venituri de 34 de miliarde de dolari în 2014. Creând momente delicioase de bucurie în 165 de tări, Mondelez International este lider mondial în segmentele de biscuiti, ciocolată, gumă de mestecat, bomboane, cafea si băuturi instant, detinând branduri de top precum biscuitii Oreo, LU si Nabisco; ciocolata Cadbury, Cadbury Dairy Milk si Milka; guma de mestecat Trident; cafeaua Jacobs si băutura instant Tang. Mondelez International este cotat la indicii mondiali Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 si Dow Jones Sustainability Index.

Mărcile din portofoliul companiei Mondelez International comercializate în România sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, OREO , Tuc, Belvita, TASSIMO.