Companiile din Marea Britanie pot accepta moneda Bitcoin online si prin POS prin integrarea platformei Coinzone

Coinzone, plaforma de tranzactionare pentru moneda virtuala Bitcoin, a devenit accesibila comerciantilor din Marea Britanie. Astfel, peste cinci milioane de companii britanice au la dispozitie o serie de instrumente de plata testate, usor de folosit si extrem de intuitive pentru a accepta plati cu Bitcoin. Beneficiind de o rata de schimb garantata, Coinzone asigura un schimb valutar sigur, iar platile sunt convertite imediat in moneda locala gratie parteneriatelor solide cu sucursalele bancare locale. Comerciantii care se inscriu pana la data de 30 iunie beneficiaza de gratuitate la implementare.
 
“Fiind prezenti in peste zece tari din Europa, Coinzone asigura o experienta facila in folosirea monedei virtuale Bitcoin atat pentru comercianti, cat si pentru cumparatori. Intrarea Coinzone pe piata din Marea Britanie este un pas important in eliminarea barierelor geografice si a riscurilor atat de des asociate cu platile Bitcoin. Platforma Coinzone este usor de folosit, oferind utilizatorilor o experienta sigura si intuitiva.” mentioneaza Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Cu o pagina de plata disponibila in unsprezece limbi, Coinzone se integreaza rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Prestashop sau WooCommerce. Cu solutia Coinzone utilizatorii isi pot adminstra platile cu Bitcoin de oriunde s-ar afla: de acasa, de la birou sau de pe dispozitivile mobile, avand acces din orice interfata la instrumente de configurare si raportare detaliate. De asemenea, recent compania si-a extins portofoliul de servicii incluzand o noua functionalitate ce permite prestatorilor de servicii sa emita facturi direct din platforma Coinzone pe care clientii sa le achite utilizand Bitcoin.

Cu sediul in Olanda, avand birouri in Romania si Statele Unite, echipa Coinzone are o experienta de peste 100 de ani in comertul electronic international. Misiunea companiei este sa ofere comerciantilor si cumparatorilor o experienta ce nu impune bariere geografice, acestia avand posibilitatea de a gestiona platile cu moneda virtuala Bitcoin de oriunde: de acasa, de la birou sau de pe mobil, avand acces din orice interfata la instrumente de configurare si raportare.