Raluca Teodorescu - noul Managing Director al agentiei Oxygen

Oxygen, agentie independentă care oferă solutii integrate de comunicare, cu accent pe digital, o numeste pe Raluca Teodorescu în functia de Managing Director, ca parte a strategiei de dezvoltare.

În noua sa functie, Raluca va coordona o echipă de profesionisti în comunicare, cu competente în strategie de brand si engagement, social media, digital, media relations, comunicare corporativă, evenimente, online marketing si analytics design, si cu o abordare through-the-line. Totodată, Raluca va fi responsabilă pentru gestionarea portofoliului actual al Oxygen, care cuprinde preponderent companii multinationale din domenii diverse, precum Heineken, Amway, Olympus Dairy, Garanti Bank, Mothercare, Luxoft etc.

Raluca Teodorescu s-a alăturat echipei Oxygen la începutul anului 2011 si a coordonat, în calitate de Senior Account Manager, strategii si campanii de comunicare pentru branduri si companii precum Garanti Bank, Olympus Dairy, Skoda, Divertiland, LacertA, ETI European Food Industries, Neoset, WU Executive Academy sau Accace. Anterior Oxygen, Raluca Teodorescu a acumulat o experientă de 11 ani în presă, ca reporter si editor la publicatii precum Ziarul Financiar. În perioada 2004-2011, ea a activat în agentia de presă Mediafax, unde a coordonat departamentul de media&advertising si ulterior pe cel de marketing, din functia de Marketing Manager.

„Raluca este în primul rând un om deosebit, dinamic, deschis si de încredere, si totodată un profesionist de exceptie, cu peste 15 ani de experientă în domeniul comunicării. Numirea în functia de Managing Director a venit deci firesc, ca parte a strategiei Oxygen de a creste, a-si diversifica serviciile si de a fi si mai competitivi si agili în domeniul comunicării. Totodată, ne mentinem obiectivul strategic de a furniza servicii la cele mai înalte standarde, astfel încât să genereze cele mai bune rezultate pentru clientii nostri”, spune Tereza Tranakas, Managing Partner al Oxygen.

Tereza Tranakas, fondatorul si Managing Partner al agentiei, îsi va concentra eforturile pe strategia de dezvoltare a companiei.

Oxygen este un partener de încredere pentru organizatii, în eforturile lor de a atinge obiectivele de comunicare. În acest sens, agentia pune la dispozitia clientilor expertiză extinsă în PR digital – storytelling, content marketing, social media, search, video casting / podcasting etc. -, comunicare corporativă, afaceri guvernamentale, relatii cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criză, brand PR, evenimente, CSR, comunicare internă.

De la finalul anului 2014, Oxygen s-a alăturat retelei internationale de comunicare Global One Communication (GOC), care reuneste o serie de agentii independente din Europa, cu prezentă globală. Astfel, Oxygen are acces la expertiza extinsă a retelei, în domenii variate, precum tehnologie, retail, energie, educatie, financiar sau farma.

Premiată pentru campaniile sale în cadrul unor festivaluri prestigioase ale industriei, precum Webstock sau PR Awards, Oxygen are în portofoliul de clienti branduri locale si internationale, precum Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, SoftOne, Luxoft etc.