Telekom Romania - oferta speciala de servicii integrate fix-mobil, cu beneficii promotionale

Telekom Romania a anuntat lansarea unei oferte speciale de servicii integrate fix-mobil, care include beneficii maxime pentru TV, Internet si Voce Mobila si 50% reducere în primele 6 luni de abonament la pachetele cu 3 sau 4 servicii, receiver TV si modem Wi-fi incluse. Preturile reduse ale pachetelor încep de la 42 lei / lună pentru pachetele cu TV, Internet si Voce fixă, si de la 69 lei / lună, pentru pachetele care contin si voce mobilă.

Astfel, clientii pot beneficia de pachetul cu 3 servicii care cuprinde Televiziune L, Internet L si Voce fixă S, la pretul promotional de 45 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 89 lei / lună, începând cu luna a saptea, sau de pachetul cu Televiziune M, Internet L si Voce fixă S, la pretul promotional de 42 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 84 lei / lună, începând cu luna a saptea.

Pachetele integrate fix-mobil cu 4 servicii pot fi, de asemenea, achizitionate în două variante: Nelimitat Voce L, Televiziune L, Internet L si Voce fixă S, la pretul promotional de 72 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 143 lei / lună, începând cu luna a saptea, sau pachetul cu Nelimitat Voce L, Televiziune M, Internet L si Voce fixă S, la pretul promotional de 69 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 138 lei / lună, începând cu luna a saptea.

În plus, clientii care optează pentru un pachet integrat fix-mobil cu 4 servicii beneficiază de un telefon mobil Samsung Galaxy Young 2  inclus.

Oferta specială este disponibilă începând din 16 martie  si este valabilă pentru contractele încheiate pe o perioadă de 2 ani.

Ofertele integrate aduc clientilor cea mai bună experientă TV de pe piata din România, cu până la 128 de canale incluse, până la 62 de canale TV care pot fi urmărite live, pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, si continut sportiv exclusiv, precum Champions League si Europe League, disponibil din septembrie 2015.

Oferta promotională completă este disponibilă pe site-ul Telekom Romania.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro  în anul financiar 2014 – mai mult 60% din această valoare în afara Germaniei.