BCR - credite de nevoi personale in lei, fara comisioane si dobanda fixa de la 8,5% pe an

Banca Comercială Română (BCR) lansează o oferta promotională pentru creditele noi de nevoi personale cu accent pe transparentă, simplitate, rapiditate si pret competitiv – dobândă fixă de la 8,5%/an pentru credite acordate pe maxim 3 ani si 9%/an pentru credite acordate pe 5 ani, zero comisioane de analiză si administrare, iar asigurarea de viată este gratuită. Oferta este valabilă pentru toate persoanele care solicită credite noi sau aleg să-si refinanteze la BCR creditele / cardurile de credit în derulare la alte bănci.

În premieră, clientii pot profita de o reducere de dobândă de 0,1p.p. dacă depun o cerere de credit DIVERS în fiecare zi de vineri din perioada 10 martie – 3 mai 2015, între orele 13:30 – 15:30, în orice agentie din orasele Arad, Cluj Napoca, Timisoara, Craiova, Sibiu, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Constanta si Bucuresti.

Banca solicită numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garantii DIVERS BCR: adeverinta de salariu, fisa fiscală/formular BCR si factura de utilităti sau talon de pensie, decizie de pensionare definitivă si factură de utilităti, în cazul veniturilor realizate din pensii. Cu aceleasi 3 acte, clientii pot lua si un card de credit Bun de Plata.

Toate persoanele care îsi încasează salariul sau pensia în cont la BCR beneficiază de aprobare rapidă a cererilor de credit: maxim 3 ore.

Banca oferă asigurarea de viată gratuit si acordă o reducere de 20% a primei în cazul politelor de asigurare de somaj si invaliditate.

În cazul cardului de credit BUN DE PLATĂ, clientii beneficiază în primul an de comisioane de emitere si administrare zero în cazul în care achizitionează un card de credit împreună cu un alt produs de creditare BCR. Totodată, clientii primesc până la 5% din valoarea cumparaturilor, lunar, bani înapoi în cont la folosirea cardului la plată la anumiti comercianti (detalii pe www.bundeplata.ro). În luna martie, spre exemplu, clientii primesc 5% bani în cont pentru sumele reprezentând taxe si impozite plătite cu cardul de credit.

Oferta este valabilă în perioada 10 Martie - 3 Mai 2015.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul bancii – www.bcr.ro 

Exemple de calcul:

DAE = 9,38% pentru un credit DIVERS BCR în valoare totală de 18.000 lei, acordat pe 5 ani; dobândă fixă: 9%/an; rată lunară: 374 lei; valoare totală plătibilă: 22.419 lei. Dobânda se stabileste în functie de istoricul de creditare, comportamentul de plată, vechimea si continuitatea în muncă si poate ajunge până la 14%/an.

DAE = 31,89% pentru o valoare a liniei cardului de credit BUN DE PLATĂ de 5.367 lei, trasă imediat si în totalitate, calculată pe o perioadă de 12 luni; dobândă fixă: 28%/an; comisioane: 0 lei emitere, 45 lei/an administrare, începând cu al 2-lea an.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 538 de unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - aproape 2.000 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 45.000 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul anului 2014, Erste Group detinea active totale in valoare de 196,3 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 55,1%. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,6%.