Huawei Y530, G7 si Y330 vor fi disponibile in magazinele ALTEX si pe altex.ro

Unele dintre cele mai de succes smartphone-uri Huawei - Y530, G7 si Y330, vor putea fi achizitionate din magazinele ALTEX, începând cu luna martie 2015. “Huawei a început să se impună din ce în ce mai mult pe piata de smartphone-uri din România, asa că ne dorim ca procesul de achizitie al produselor noastre să fie cât mai usor pentru toate categoriile de consumatori. Suntem bucurosi să anuntăm un nou parteneriat strategic, de data aceasta cu ALTEX.”, a declarat Sorina Măcărescu, country manager Huawei Devices Romania.

Huawei Devices Romania a încheiat anul 2014 cu o cotă de piată de aproximativ 4,5 %, în crestere fată de anul precedent, si îsi propune să continue trendul ascendent si în 2015.

Astfel, pătrunderea în cele mai importante lanturi de retail din România este una dintre strategiile pe care compania le va pune în aplicare pe parcursul acestui an.

”Pentru a ne mentine pozitia de lider al pietei de electronice si IT&C din România, trebuie să le oferim clientilor nostri produsele pe care si le doresc. Am ales să includem în portofoliul nostru smartphone-urile Huawei datorită cererilor în crestere, venite din partea clientilor nostri, dar si datorită raportului excelent calitate-pret.”, a declarat Cristian Laza, VP Purchasing ALTEX România.
Huawei Y530 a fost cel mai bine vândut smartphone din portofoliul Huawei, în 2014 si unul dintre cele mai bine vândute telefoane din România pe parcursul anului trecut.

Modelul se va regăsi în oferta ALTEX, alături de smartphone-ul de categorie entry Y330 si de phablet-ul G7.

Huawei este unul din principalii furnizori globali de solutii în domeniul IT&C. Prin dedicarea către inovatie, Huawei este capabil să ofere avantaje complete în ceea ce priveste retele de telecomunicatii, echipamente si cloud computing. Produsele si serviciile Huawei sunt folosite în peste 170 de tări, deservind mai mult de o treime din populatia lumii.

În România, compania este prezentă de peste 10 ani atât prin diviziile Technologies si Enterprise, cât si prin divizia dedicată consumatorilor finali, Huawei Devices.

ALTEX România este liderul pietei românesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua natională de peste 76 de magazine aflate în cele mai importante orase din tară si magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clientilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. În fiecare zi, cei aproximativ 2000 de angajati ai companiei sunt dedicati livrării de solutii tehnologice de ultimă generatie, care facilitează accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Conform sondajului Best Buy Award Survey, derulat de organizatia elvetiană ICERTIAS, ALTEX a fost ales de către utilizatorii din România pentru două editii succesive 2013/2014 si 2015/2016, pentru cel mai bun raport calitate-pret în categoria electrocasnice si aparate de bucătărie.