Peste 100 de magazine Vodafone in franciza, in 66 de orase din Romania

Reteaua Vodafone de magazine deschise in sistem de franciza a depasit 100 de unitati, in 66 de orase din 36 de judete, la nivel national. “Prin acest program, oferim partenerilor de franciza un business la cheie sub brandul Vodafone. Din octombrie 2013 si pana in prezent, peste 50 de antreprenori au creat mai mult de 400 de locuri de munca, in intreaga tara. Actiunile de promovare, implicarea permanenta in operatiuni si experienta antreprenorilor in pietele locale au fost elementul cheie in dezvoltarea, diferentierea si performanta acestor francize. Vom continua sa dezvoltam reteaua de distributie prin canalul de francize si acest model de business. Suntem satisfacuti de modul in care se desfasoara dezvoltarea retelei de francize, de performanta si de atentia acordata clientilor. In perioada urmatoare, vom  extinde reteaua de magazine in regim de  franciza, cu zeci de noi locatii”, a declarat Alexandru Baloi, Director, Indirect Sales & Distribution, Vodafone Romania.

In prezent, orasele cu cel mai mare numar de magazine deschise in sistemul de franciza sunt: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Pitesti, Arad, Baia Mare, Braila, Iasi, Ploiesti, Tirgu Mures, Campulung, Focsani, Piatra Neamt, Slobozia, Suceava, Timisoara si Zalau.

Reteaua de magazine deschise in sistemul de franciza include si 52 de unitati deja aliniate la noua identitate si noul design global al Grupului Vodafone. Utilizatorii Vodafone se pot bucura de cea mai buna experienta de voce si date in Supernet 4G, pe cele mai noi si performante terminale, alaturi de produsele si serviciile Vodafone.

Programul de Franciza Vodafone este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciza. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine si calitate a serviciilor ca si magazinele Vodafone. Partenerii au acces la know-how-ul, sistemele si aplicatiile Vodafone, precum si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.

Antreprenorii interesati pot afla mai multe informatii despre programul de franciza pe pagina www.vodafone.ro, la sectiunea Cariere/ Partener de franciza Vodafone si se pot inscrie formal la sectiunea Cariere/Posturi disponibile, pozitia de Partener franciza Vodafone, in functie de regiunea si orasul de interes.

Vodafone are in acest moment aproximativ 160 de magazine proprii si alte cateva sute de magazine detinute de partenerii exclusivi.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 54 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 438 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.