Telekom Romania lanseaza oferte cu abonament pentru noile telefoane Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

Telekom Romania lansează oferta pentru noile telefoane Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, cu abonament. Cele două modele sunt disponibile în portofoliul operatorului, la precomandă, pe www.telekom.ro.

Astfel, cei care optează pentru pachetul promotional de 24 luni, cu abonamentul Nelimitat XXL, la 49,95 euro/ lună, pot achizitiona telefonul Samsung Galaxy S6 32GB, la precomandă, la pretul de 1099 lei, iar modelul Samsung Galaxy S6 Edge 32GB la pretul de 1599 lei.

Smartphone-urile de top Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge lansate în România pe 17 martie sunt realizate din metal si sticlă si sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experientă de utilizare. Smartphone-urile dispun de o cameră foto principală de 16MP si una secundară de 5MP, rulează Android Lollipop 5.0 si se încarcă de 1,5 ori mai rapid decât anteriorul model, Galaxy S5. Ecranul modelului Galaxy S6 Edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini.

Totodată, în perioada 18 martie – 5 aprilie, clientii care fac precomandă pentru Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge vor intra automat în concursul organizat de Samsung Electronics România, în urma căruia câstigătorii vor putea călători în jurul lumii timp de două săptămâni. Mai multe detalii referitoare la mecanismul campaniei „Lifestyle Transformation Journey” sunt disponibile pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

Telefoanele disponibile la precomandă vor fi livrate începând cu 17 aprilie 2015.