Wi-Fi on board: Orange si Huawei - solutie pentru echiparea masinilor cu Wi-Fi la bord

Orange si Huawei lansează în România Wi-Fi on board, solutia care schimbă ideea de conectivitate în masină si le aduce pasagerilor internet la viteze medii reale de 60 Mbps, prin intermediul celei mai extinse retele 4G din tară. Wi-Fi on board permite conectarea simultană la internet 4G a 10 echipamente (tablete, smartphone-uri si console) si pune capăt întrebării “când ajungem?” atât de des auzită de părinti la drum lung.

“Wi-Fi on board este o solutie inovatoare pe piata românească, disponibilă în exclusivitate la Orange, cu ajutorul căreia clientii se pot bucura de internet de mare viteză chiar si atunci când călătoresc. Copiii vor putea accesa jocurile preferate, iar adultii vor putea găsi mult mai simplu si mai rapid informatiile de care au nevoie, atât în vacantă, cât si în oras.“ a declarat Cristina Patesan, Product Division Manager la Orange România.

Wi-Fi în masină pentru toată lumea

Wi-Fi on board se adresează atât familiilor, cât si profesionistilor din domeniul transportului, care vor să le ofere clientilor proprii conectare instant la internet de mare viteză.  soferii de taxi, microbuze sau alti operatori de transport în comun vor putea oferi acest serviciu cu valoare adăugată si vor putea avea încă un diferentiator pe piată.

Un dispozitiv de dimensiuni reduse, cu design atrăgător, pentru o conexiune performantă

Routerul Wi-Fi on board a fost creat pentru masinile dotate cu priză de 12 V. Cu o greutate si dimensiuni reduse, este un dispozitiv care se conectează la bricheta masinii, poate fi configurat de pe smartphone si tabletă si oferă pe loc o conexiune stabilă si rapidă, ce le permite pasagerilor să descarce în câteva secunde fisiere de mari dimensiuni, să urmărească vidoclipuri si filme sau să acceseze pe internet informatia dorită prin reteaua 4G. Cu ajutorul portului USB integrat, dispozitivul poate încărca în acelasi timp tableta sau telefonul.

Designul routerului îmbină materiale precum fibra de carbon si metalul cu un finisaj atent lucrat, pentru a se potrivi perfect atât masinilor clasice sau de oras, cât si celor sport sau de teren.

O ofertă cu trafic din plin pentru toti pasagerii

Clientii persoane fizice pot opta pentru abonamentul Wi-Fi on board, existent în 2 variante. Wi-Fi on board 15 costă 15 euro/lună (cu TVA) si include routerul 4G, 12 GB trafic la viteze medii reale de 60 Mbps în aria de acoperire a retelei 4G, acces la 16 canale TV si 3 GB în aplicatia Orange TV Go, precum si 1 GB trafic dedicat în aplicatia Clever Taxi. De asemenea, clientii pot activa gratuit Cost Control, prin care pot alege ca după terminarea traficului inclus să poată accesa în continuare internetul la viteze mai mici fără costuri sau să păstreze vitezele 4G la un tarif de 1 euro/500 MB.  Clientii care îsi doresc si tabletă pot opta pentru abonamentul Wi-Fi on board 18, care păstrează beneficiile de mai sus si include tableta Vonino Orin QS.

Persoanele juridice interesate să pună la dispozitia clientilor proprii solutia Wi-Fi on board sunt asteptate la Orange shop, Orange store si în magazinele partenere Orange pentru o ofertă personalizată.