1 TB spatiu de stocare in cloud oferit de Telekom pentru noii clienti de business care se aboneaza la servicii de internet fix

Telekom Romania, în parteneriat cu Microsoft Romania, anuntă o ofertă exclusivă, în premieră pe piata de business din România: toate ofertele din portofoliul operatorului de telecomunicatii care cuprind servicii de internet fix vor include si serviciul OneDrive for Business de la Microsoft, fără costuri suplimentare.

Astfel, noii clienti de business vor beneficia de spatiu de stocare în cloud de 1 TB, suficient pentru a acoperi nevoile de stocare de date ale unei companii. Odată cu aceste beneficii de stocare, pachetul asigură cel mai înalt nivel de securitate si confidentialitate a datelor, în conformitate cu prevederile standardului de calitate ISO 27018 (care se referă în mod particular la securitatea si confidentialitatea datelor în cloud). Clientii vor avea acces permanent la informatiile si documentele propriei companii, în conditii de sigurantă, oriunde s-ar afla si în orice moment, pe orice dispozitiv si sistem de operare, si, în plus, vor beneficia de acces la aplicatiile online Word, Excel, PowerPoint si OneNote,  ceea ce va încuraja procesul de partajare a documentelor si colaborarea între angajati.

„Astăzi, micile afaceri îsi pot transfera întreaga activitate în mediul online, câstigând astfel flexibilitate maximă si mobilitate, beneficiind totodată de o ofertă completă de servicii de comunicatii, pentru toate nevoile de business. OneDrive pentru Business este un instrument foarte util companiilor, care adaugă în portofoliul nostru de servicii IT&C solutii care ne ajută să construim o experientă de tipul One-Stop-Shop. În acelasi timp, noua ofertă vine în completarea eforturilor noastre de a educa piata cu privire la siguranta si beneficiile uriase pe care le oferă solutiile de stocare în cloud în viata de zi cu zi a companiilor de orice dimensiune, care se reflectă în eficientizarea costurilor, cresterea flexibilitătii si a scalabilitătii”, afirmă Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial Segment Business, Telekom Romania.

„În viziunea Microsoft, companiile se confruntă cu tot mai multe provocări în ceea ce priveste dinamica pietei, iar flexibilitatea si puterea de a se adapta rapid sunt elemente cheie. Productivitatea rămâne motorul oricărei afaceri de succes. Solutiile cloud răspund  acestor provocări actuale si ne bucurăm că am găsit în Telekom un partener puternic, care împărtăseste angajamentul Microsoft de a oferi companiilor de toate dimensiunile solutii moderne, de viitor”, declară Michal Golebiewski, Director Marketing & Operatiuni, Microsoft Romania.  

Astfel, începând cu 2 aprilie 2015, abonamentele Net Business de la Telekom Romania pentru clientii noi vor cuprinde si serviciul OneDrive for Business, pe întreaga perioadă contractuală, fără costuri suplimentare. Serviciile Net Business pot fi contractate independent, în diverse variante, începând cu 8,9 Euro/ lună, fără TVA. De asemenea, beneficiile OneDrive for Business vor fi disponibile noilor clienti în cadrul mai multor pachete din portofoliul Telekom Romania care includ servicii de internet fix: de la pachete integrate de servicii fix-mobil, cu tabletă si smartphone incluse, la pachete IT Manager, cu internet inclus si echipamente IT disponibile în rate, sau pachete VoceNet, cu preturi speciale pentru serviciile de voce fixă, plus internet fix. 

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii de IT si comunicatii la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro  în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.