SoftOne Romania are ca obiectiv deschiderea unui nou birou in Cluj-Napoca

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, are ca obiectiv cresterea retelei de parteneri în judetul Cluj, până la sfârsitul lui 2015. Compania are în prezent o retea dezvoltată de parteneri în zonă, cu expertiză în vânzarea si implementarea aplicatiilor Soft1, si urmăreste să aibă cel putin zece parteneri în zonă, până în luna decembrie a acestui an.

SoftOne România a organizat recent un eveniment în Cluj-Napoca dedicat partenerilor existenti si potentiali, concentrându-se pe informarea companiilor cu privire la multipele beneficii ale solutiilor Cloud ERP, pentru activitătile lor specifice. Potrivit SoftOne, "se identifică o miscare rapidă către lumea mobilă si solutiile în Cloud, acestea urmând să devină cel mai important factor în dezvoltarea aplicatiilor ERP în următorii 5 ani".

"SoftOne România are o importantă strategică în sud-estul Europei pentru SoftOne Technologies, compania mamă din Grecia. În acest moment, suntem în proces de extindere a prezentei noastre la nivel national si credem că primul pas firesc în acest demers îl va constitui deschiderea unui birou în Cluj-Napoca, una dintre cele mai dinamice comunităti de afaceri din România, si să ne extindem reteaua de parteneri locali din judetul Cluj", a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

La nivel national, strategia SoftOne din acest an este de a-si dubla reteaua de parteneri, pentru a fi prezentă în toate judetele. Totodată, SoftOne România urmăreste să îsi mărească portofoliul de clienti până la sfârsitul anului, de la 130 la finalul lui 2014, la peste 250.

Anul trecut, SoftOne România si-a dublat numărul de clienti si parteneri si a investit peste 1,5 milioane de euro în managementul produselor, dezvoltarea retelei de parteneri, training, marketing si vânzări.

SoftOne Technologies, un partener certificat Microsoft si unul dintre furnizorii de top de ERP, CRM si Business Intelligence (BI), a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro în 2014, o crestere cu 15% fată de anul precedent. Compania are in prezent un portofoliu de peste 13.500 clienti, care activează în diverse piete din sud-estul Europei, Rusia si Orientul Mijlociu, precum si în multe industrii, cum ar fi retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii. SoftOne Technologies si filialele sale au peste 300 de parteneri, 1.500 de dezvoltatori asociati si peste 1.200 de instalatii în Cloud.

Soft1 ERP este singura solutie software de business din România, care lucrează identic pe serverele clientilor, precum si în Cloud si care poate fi personalizata 100% în functie de nevoile clientului.

SoftOne România si-a început activitatea pe piata locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia si o sucursală în Salonic. SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner.

SoftOne România are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală si de Est.

În decembrie 2014, solutia Soft1 Cloud ERP a obtinut premiul “Silver Award”, în cadrul “e-Volution Awards 2015”, la categoria "Servicii pentru solutiile în Cloud”.

Printre beneficiarii actuali ai solutiei Soft1ERP se numără:  Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Neon Lighting, Cosmos Mobile, Uniunea Natională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).