Smartphone-ul HTC One M9, varf de gama in oferta Telekom Romania

Telekom Romania Mobile Communications introduce în oferta sa un nou vârf de gamă: smartphone-ul HTC One M9, recent lansat la Mobile World Congress din Barcelona. Noul HTC One M9 combină stilul elegant cu înalta performantă si functiile inteligente. Telefonul este dotat cu software inteligent de localizare, cameră foto cu orientare frontală cu UltraPixel si sistem HTC BoomSound cu Dolby Audio, pentru un efect de sunet surround. Modelul HTC One M9 este disponibil la precomandă, pe www.telekom.ro.

Designul impresionant si reprezentativ al HTC One M9, rezultatul a trei ani de excelentă, îmbină caracteristicile modelelor deja premiate HTC One M7 si HTC One M8. Mai mic si usor de tinut în mână, ca o bijuterie, noul smartphone reinventează ecranul de pornire cu ajutorul HTC Sense 7, un widget contextual si personalizabil, pentru a oferi cele mai utile aplicatii pe pagina de start, în functie de locul în care se află ultilizatorul. Totodată, aplicatia HTC BlinkFeed recomandă utilizatorului puncte de interes, stiri si informatii utile.

Dotat cu un ecran de 5 inchi, full HD 1080p, telefonul are multiple optiuni de personalizare. Cu aplicatia HTC Themes încorporată, utilizatorii pot schimba felul în care arată telefonul, folosind fotografia preferată sau o imagine online. Noul HTC One M9 este prevăzut cu un spatiu de stocare total de 32GB, memorie RAM de 3GB si procesor Qualcomm Snapdragon 810 octa-core.

Aparatul foto principal, de 20 MP, cu cameră frontală UltraPixel puternică, asigură un control mai bun al fotografiei si al imaginilor. Expunerea automată dinamică si UltraPixelii (care captează cu 300% mai multă lumină decât camerele foto standard) contribuie la realizarea de autoportrete mai clare, mai naturale si mai echilibrate, în orice conditii de lumină. Software-ul HTC Eye Experience permite utilizatorilor să creeze Split Capture, să înregistreze Voice Selfie, să aplice Live Makeup si multe altele. În plus, cu ajutorul aplicatiei Zoe, utilizatorii pot combina fotografiile si videoclipurile cu cele ale prietenilor, pentru a avea filmări din mai multe perspective.

În parteneriat cu Dolby, HTC One M9 recreează efectul de sunet surround 5.1, pentru a oferi o experientă ca la cinematograf. Sistemul HTC BoomSound cu Dolby Audio oferă sunet optimizat, inclusiv pentru surse online cu canale multiple, precum YouTube, chiar si fără conectarea căstilor sau difuzoarelor externe, depăsind calitatea unui CD.

Modelul HTC One M9 este dotat cu sistem de operare Android 5.0 (Lollipop) si cu sistem HTC Connect pentru redarea continutului video în flux wireless de la telefon la sisteme de divertisment,  difuzoare portabile, televizoare sau alte dispozitive compatibile din întreaga locuintă.

În plus, pentru cea mai tare experientă TV oferită de smartphone, noul HTC One M9 vine exclusiv cu aplicatia preîncărcată Peel Smart Remote. Conectându-se instant la emisiunile preferate, aplicatia învată chiar si obiceiurile de vizionare ale utilizatorului, transformând telefonul în ghid TV si telecomandă personalizate.

Noul HTC One M9 va fi disponibil în România în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu si auriu rosé, precum si culoarea de referintă gunmetal grey.

Noul modelul este disponibil la precomandă, pe www.telekom.ro, la pretul de 1049 RON (TVA inclus) cu abonamentul Nelimitat XXL (24 luni). Smartphone-ul este disponibil si fără contract, la pretul de 3049 lei.