Soldul creditelor acordate de Libra Internet Bank medicilor s-a ridicat la 307 milioane lei in 2014

Libra Internet Bank, specializata de 11 ani pe nisa profesiilor liberale, a crescut soldul creditelor acordate sectorului medical pana la 307 milioane de lei, la finalul anului 2014.

Banca a inregistrat, la sfarsitul anului 2014, o crestere de 15% a volumului de credite pentru medici, comparativ cu finalul anului precedent. De asemenea, a fost inregistrata o crestere pe atragerea de surse, cu aproximativ 100%, pe toata aria de business profesii liberale, la finalul anului 2014.

“In 2015 ne-am propus sa pastram trendul crescator. Mizam pe mobilitate, flexibilitate si, pentru anumite categorii de credite, chiar raspuns pe loc, ceea ce intareste promisiunea noastra de a oferi cele mai bune solutii financiare pentru dezvoltarea acestui segment. In plus, experienta si buna intelegere a activitatii clientilor nostri ne ajuta sa fim un partener de incredere pentru medici. Desi liniile de business s-au diversificat, ne pastram promisiunea de a servi segmentul medical cu promptitudine si pasiune ”, a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are cea mai mare experienta pe segmentul medical, oferind medicilor din Romania conditii de finantare speciale din 2004.

In anul 2014, au fost lansate mai multe produse pentru medici, prin care li se ofera o serie de avantaje. Unul dintre cele mai solicitate produse este Creditul Instant, care se acorda pe loc medicilor, in doar 2 ore, la sediul clientului.

Membra a grupului NCH, Libra Internet Bank este una dintre bancile cu cea mai mai experienta pe nisa profesiilor liberale, ajungand la finalul anului 2014 la o cota de piata de 0,47%, de 2 ori mai mare decat in urma cu doi ani.