Noua oferta Orange - convorbiri nationale nelimitate sau 10GB trafic internet

Cele mai recente statistici Orange România arată că 30% dintre clientii care folosesc internet mobil îl accesează zilnic. Încă de la primele momente ale diminetii ei află ultimele stiri, cum va fi vremea sau îsi verifică mailurile direct de pe telefon sau de pe tabletă, înainte de a ajunge la birou.

Din dorinta de a le oferi clientilor resurse relevante pentru tipul preferat de comunicare, Orange aduce în ofertă două tipuri de bonusuri: convorbiri nationale nelimitate sau 10GB. Astfel, în functie de resursele pe care le au deja în abonament, clientii îsi pot alege beneficiul care le completează cel mai bine nevoile zilnice de comunicare.

Bonusurile de mai sus devin disponibile clientilor care aleg să activeze sau să prelungească două abonamente pentru persoane fizice, din oferta curentă, din care unul să fie pe 24 de luni: un abonament de voce de minim 12 euro si orice abonament de internet, un abonament Orange TV sau un abonament de telefonie fixa si internet.

De exemplu, dacă un client alege să activeze sau să prelungească două abonamente de voce Cangur 12, poate avea pe amandouă convorbiri nationale nelimitate sau 10GB, ce se adaugă traficului de date inclus în pachete. Dacă optează pentru un abonament Cangur 12 si un abonament de date Colibri Explore 14, va primi pentru suma cumulată de 26 euro cele două bonusuri, convorbiri nationale nelimitate sau 10GB, câte unul pentru fiecare abonament.

„Viata cotidiană devine din ce în ce mai conectată la noile tehnologii, iar clientii au nevoie de mai multe resurse care să le permită comunicarea în orice clipă cu cei dragi, fie că preferă să vorbească la telefon sau să tină legătura prin intermediul retelelor sociale sau prin aplicatii. Având optiunea de a alege între convorbiri nationale nelimitate si 10GB le asigurăm clientilor nostri toate premisele unei comunicări eficiente.” Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

În plus, Orange oferă de la 0 euro o gamă variată de telefoane si tablete, dedicate planurilor tarifare pentru care clientii optează cel mai frecvent. De exemplu, alături de abonamentul Cangur 12 clientii pot alege telefonul Alcatel OneTouch Pixi 3 la 0 eur, iar pentru abonamentul de date Colibri Explore 14 pot opta pentru noua tabletă Best Deal 4G, Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, la 0 EUR prin Buy-Back 4G. Cei care doresc să achizitioneze accesorii pentru tableta Huawei pot alege din oferta Orange compatibilă cu până la 40% discount.

Clientii Orange care au de cel putin 6 luni un abonament îsi pot schimba telefonul oricând doresc prin serviciul Early Upgrade. Astfel, ei pot opta pentru cea mai nouă ofertă si nu trebuie să mai astepte până la terminarea contractului anterior. În plus, prin Buy-Back 4G, clientii au o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.