Utilizatorii care achizitioneaza Cartela Vodafone primesc gratuit un bonus egal cu valoarea extraoptiunii activate

Promotional, clientii care achizitioneaza Cartela Vodafone si activeaza una dintre extraoptiunile “Ce vrei tu” pana la 1 iunie 2015, vor primi gratuit un bonus lunar egal cu valoarea extraoptiunii activate.

Bonusul poate fi folosit pentru activarea unei alte extraoptiuni, in aceeasi luna sau intr-o luna viitoare, pana la 31 iulie 2015. Mai multe informatii privind activarea bonusului sunt disponibile la adresa https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferte-promotionale/index.htm#tab-1

In plus, clientii Cartelei Vodafone care activeaza extraoptiuni de minim 6 EURO se pot bucura de o experienta muzicala completa, cu o luna de internet nelimitat, prin Bonusul Nelimitat si acces gratuit, timp de un an de zile, in aplicatia Zonga.

Clientii Cartelei Vodafone – atat cei noi cat si cei existenti – au in continuare acces la portofoliul de extraoptiuni “Ce vrei tu”, ce ofera un fond comun de beneficii, in functie de tipul ofertei activate. Beneficiile pot fi folosite fie pentru convorbiri nationale sau internationale in retelele fixe din Uniunea Europeana, SMS-uri nationale sau trafic de date.

Ca parte integranta a platformei "Romanii au initiativa", noua promotie pentru Cartela Vodafone este sustinuta de o campanie de comunicare ce il are in centru pe Raymond, un tanar din Targu Jiu al carui vis a fost sa aiba o cariera in muzica, Din luna februarie, Raymond se afla in Bucuresti, timp in care a lucrat la prima lui melodie, #ViataCumVreauEu, si a produs continut pentru pagina lui de Facebook. Raymond isi va lansa prima lui piesa, cu un videoclip inedit ce surprinde un concert intr-o statie de autobuz din centrul Bucurestiului. Povestea lui Raymond poate fi urmarita pe pagina oficiala de Facebook (www.facebook.ro/raymondofficial) si pe canalul dedicat de Youtube (www.youtube.com/raymondofficial).

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 55 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 444 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 11,8 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.