Vodafone Romania isi extinde in continuare acoperirea internationala a serviciilor de roaming 4G, la peste 50 de tari

Vodafone Romania, lider al serviciilor de roaming 4G, isi extinde acoperirea la peste 50 de tari in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming. 

Astfel, Vodafone, primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, adauga acum Islanda, Tajikistan, Insulele Cayman, Antigua si Barbuda, Armenia, Danemarca, Polonia, Suedia, China, Fiji si Feroe in aria de acoperire.

“Cum sarbatoarea de Paste si un nou sezon de vacante se apropie, continuam sa extindem acoperirea serviciilor noastre de roaming 4G, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura de vacante si de calatoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteza, fara costuri suplimentare fata de tarifele normale de roaming, in 51 de tari din intreaga lume. Mai mult decat atat, toti utilizatorii din strainatate care calatoresc in Romania au acces la reteaua avansata 4G a Vodafone Romania, certificata de auditori independenti, precum si la beneficiile Supernet™ 4G”, a spus Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania.

Lista completa a tarilor in care serviciile de roaming 4G sunt active este disponibila la https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/roaming/roaming-4g/index.htm

In Romania, Vodafone, certificata pentru cele mai bune rezultate pentru voce si date dintre toti operatorii mobile, are acoperire 4G in toate resedintele de judet, precum si in cele mai importante statiuni montane si pe litoral.