Cum sa procedezi cu hainele care nu iti mai plac

Te-ai gandit vreodata ca sunt si alte variante in afara de a vinde sau a dona hainele care nu iti mai plac sau care ti-au ramas mici? Nu una a fost situatia in care am avut haine din garderoba pe care nu le-am mai purtat de mult timp si care ne ocupa in continuare spatiu inutil. Va prezentam mai jos, potrivit Pako.ro, cateva sfaturi utile care va vor ajuta sa valorificati acele haine “uitate” prin dulap.

Care este primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere inainte de a lua decizia de a da hainele care nu va mai plac? Vremurile revin, la fel si obiceiurile noastre vestimentare. Daca o haina nu ne mai place astazi, este foarte posibil sa ne placa peste cativa ani. Aceeasi ipostaza se aplica si in cazul in care ne-au ramas mici ori mari. Probabilitatea ca greutatea sa varieze este destul de mare. Si acelasi lucru se aplica si in cazul in care “a trecut moda” si unele dintre obiectele noastre vestimentare nu se mai poarta. Stocati asadar hainele in saci special care pot fi vidati folosind aspiratorul. Hainele nu vor ocupa mult spatiu si vor fi ca noi in momentul in care le veti scoate “la lumina“.

Daca nu iti face placere sa le stochezi sau poate nu dispui de spatiul necesar, ai varianta de a schimba o parte din haine cu prietenele tale. Intotdeauna ai gasit macar o bluza pe care o are prietena ta cea mai buna si care ti-a placut foarte mult. Acum este momentul sa o intrebi daca nu cumva i-ar placea si ei ceva din hainele pe care tu nu le-ai mai purtat. Nu trebuie sa iti fie rusine, doar sunteti prietene.

Am trecut de primele doua puncte si totusi nu iti convine niciunul din cele doua sfaturi, atunci mai avem varianta de a schimba nasturii. Se stie ca un nasture poate fi un element principal pentru o haina. Si nasturii sunt mai ieftini decat o haina noua. Cauta prin sertar nasturi care iti plac si incearca sa ii schimbi pe cei ai hainelor amintite mai devreme. Daca nu te descurci, un drum la croitor nu este foarte costisitor. Vei vedea ca poti schimba aspectul in totalitate printr-un mic artificiu.

In cazul in care variantele de mai sus nu sunt pe placul tau, ai posibilitatea de a coase etichete sau motive florale predefinite. Sau de a aplica printuri sau jocuri geometrice. Reprezinta o munca destul de mare si necesita pricepere tehnica insa rezultatele pot fi deosebite. Ganditi-va ca florile sau motivele pot fi facute chiar de voi, singurul lucru pe care trebuie sa il aveti este material din diferite culori. Decupati, combinati si faceti modele inedite.

 Cel mai mare avantaj este ca nimeni nu va mai avea un cardigan sau o pereche de blugi ca a voastra. Pentru blugi si pentru gecile de piele avem inclusiv varianta tintelor. A fost o vreme in care se purtau cele asemenatoare capselor, acum facandu-si loc cele dreptunghilare. Sunt frumoase, sunt in tendinte si nu costa mult. Sa luam exemplul blugilor din imagine, blugi skinny cu motive florale. Crezi ca te-ai descurca sa improvizezi astfel de motive florale?