Saptamana Austriaca la Carrefour - multe noutati si produse bio certificate

În perioada 7-13 mai gustul Austriei este prezent în magazinele Carrefour prin noi produse bio, lactate si brânzeturi, carne si preparate din carne, produse congelate si desigur pe băuturi precum vin, băuturi spumoase si sucuri. Pe lângă principalele mărci deja listate în lantul Carrefour în această săptămână se vor introduce si alte noi branduri: Almdudler (răcoritoare), Hochriegl (frizzante), Schlumberger (vin spumant), Sulzberger Kaeserebellen (brânzeturi), Walter Heindl (ciocolată), Zimmermann (legume congelate), Frierss (suncă, bacon), Berglandmilch (brânzeturi), D’arbo (gemuri).

Evenimentul organizat de Biroul Comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti îsi propune sustinerea acestor noi branduri pe piata din România si prezentarea gustului specific austriac, precum si produselor bio, fără organisme modificate genetic, recunoscute pentru calitatea superioară.

Almdudler este un produs 100% vegan, cu o reteta originala ce utilizeaza cele mai proaspete plante aromatice din Alpi. Cu o traditie de patru generatii, produsul nu contine conservanti sau arome.

Hochriegl  a luat fiinta in 1990 si intruchipeaza prin vinul produs cultura regiunii Nussberg vor Wien. Din 2012, compania produce doua tipuri de vin din categoria Frizzante Premium, cu un continut de alcool de doar 8,5%: clasic si muscato.

Schlumberger este compania ce produce vinul spumos premium cu cea mai bogata traditie din Austria. Calitatea sampaniei este data de strugurii de pe plantatiile de vita de vie ale firmei, dar si a procesului special de obtinere.   

Sulzberger Kaeserebellen mizeaza inca din 1860 pe gustul laptelui obtinut in urma hranirii vacilor cu fan. Cascavalul si branzeturile sunt realizate din lapte de inalta calitate, fara adaos de conservanti sau aditivi.

Walter Heindl produce cele mai fine dulciuri vieneze, continuand traditia retetelor initiale. Printre cele mai cunoscute produse ale companiei se regasesc MOZART Kugeln, SISSI Taler si castanele in ciocolata Schoko Maroni.

Zimmermann este un brand de legume proaspete, naturale, cu vechime de peste 50 de ani.

Frierss este producător de carne si specialităti din carne din 1898, produsă 100% local.

Berglandmilch este cea mai eficientă companie de procesare a laptelui din Austria cu o productie de 1.270 mil. Kg de lapte pe an.

D’arbo este producătorul austriac cu experientă de peste 100 de ani în procesarea fructelor si mierii.