MasterCard a incheiat acorduri cu Banca Transilvania si Romcard pentru extinderea acceptarii MasterPass catre comerciantii din Romania

MasterCard a încheiat acorduri cu Banca Transilvania si cu procesatorul Romcard, pentru implementarea butonului de plată “Cumpără cu MasterPass” la comerciantii online ai băncii.

Astfel, detinătorii de carduri vor putea face plăti din portofelul lor digital MasterPass la sute de comercianti online care colaborează cu Banca Transilvania pentru acceptarea de carduri la plată, dând click pe butonul “Cumpără cu MasterPass” de pe site-urile acestor comercianti. Teatre precum cel de Comedie sau Metropolis, expertul în încăltăminte Ecco Shoes, renumitul producător de lenjerie intimă si costume de baie Jolidon sau agentia de turism Kartago Tours au implementat acceptarea MasterPass pe magazinele lor online, oferind clientilor o experientă de plată superioară. Romcard a asigurat implementarea tehnică.

Aceste acorduri vor extinde reteaua globală MasterCard de acceptare a MasterPass, din care fac parte aproape un sfert de milion de comercianti.

Gabriel Ghită, Head of New Business Romania & Israel, MasterCard Europe, a comentat: ”Acordurile încheiate cu Banca Transilvania si Romcard sunt o dovadă în plus a angajamentului MasterCard si a partenerilor nostri de a aduce posesorilor de carduri din România cele mai moderne si sigure metode de plată. România se afla printre primele tări din lume care au lansat serviciul MasterPass, lucru care reconfirmă potentialul în materie de inovatie al pietei.”

Marius Flore, Director canale electronice Banca Transilvania, declară: „Ne bucurăm să fim primii pe piata românească în ceea ce priveste lansarea solutiei de plată MasterPass. Noua optiune de plată existentă la nivelul comerciantilor online cu care colaborează Banca Transilvania este un pas înainte în ceea ce priveste plătile electronice. Practic, prin acest serviciu este redus considerabil timpul alocat plătii online cu cardul, fără să mai fi nevoie de introducerea datelor cardului la fiecare plată.”

MasterPass este solutia digitală de plată a MasterCard care simplifică întreaga experientă de plată pentru consumatori, permitându-le să plătească cu portofelul digital preferat, de pe orice dispozitiv, oriunde MasterPass este acceptat. Serviciul de checkout MasterPass oferă comerciantilor cresterea ratei de conversie si a vitezei de tranzactionare printr-o modalitate simplă de a accepta plăti prin portofele digitale emise oriunde în lume, asigurând clientilor o experientă de cumpărare mai rapidă, usoară si sigură. MasterPass oferă băncilor, comerciantilor si partenerilor o gamă largă de solutii pentru portofele digitale – de la cele “la cheie”, la cele complet personalizate.