EuroGsm a lansat propriul portal de job-uri si asteapta un numar de peste 2.000 de CV-uri lunar

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din România, a lansat propriul portal de job-uri, cariere.eurogsm.ro, si se asteaptă să primească, în medie, 2.000 de aplicatii în fiecare lună.

„Dacă până acum ne-am remarcat în piată prin calitatea produselor si a serviciilor pe care le livrăm, acesta este punctul în care începem să vorbim despre noi ca si angajatori, nu numai prin beneficiile pe care le oferim, ci si prin politicile noastre în ceea ce priveste resursa umană”, a declarat Alin Negrii, HR Manager EuroGsm.

Pe lângă informatii despre posturile disponibile în cadrul retelei nationale EuroGsm, portalul oferă si posibilitatea de a aplica cu CV-urile încărcate pe site-urile consacrate cu locuri de muncă, dar si în mod direct, completând un CV sau trimitând unul în format .doc sau .PDF. Pentru a putea face acest lucru este necesară fie crearea unui cont de utilizator, fie conectarea prin intermediul profilului de Facebook sau Google+, toate datele fiind securizate.

Cei interesati pot căuta job-ul dorit în functie de oras, nivel de experientă, departament sau locul unde se desfăsoară munca, platforma fiind una intuitivă.

Portalul cariere.eurogsm.ro contine si informatii detaliate despre companie, anumite politici sau reguli interne de necontestat, grupate sub  titulatura “EuroGsm Facts”, sfaturi despre cum ar trebui să se prezinte candidatii la interviurile de angajare, precum si informatii care să-i ajute pe cei care doresc să lucreze la EuroGsm să cunoască mai bine compania, înainte de a aplica.

De asemenea, portalul are atasat si un blog, în care sunt publicate articole pe teme de management, dezvoltare personală si resurse umane. Reprezentantii companiei îsi doresc ca blogul sa devină o sursă de referintă în domeniu, articolele fiind redactate atât de angajatii EuroGsm, cât si de colaboratori externi.

„Pe cei care explorează în detaliu site-ul îi asteaptă si o surpriză – posibilitatea de a-si testa logica numerică, verbală sau gândirea spatială, prin diverse teste”, a mai spus Alin Negrii.

EuroGsm este compania specializată telecom, cu o retea de magazine extinsă la 116 unităti si 81 de orase în cei 18 ani de existentă. Compania aduce pe piată, atat în magazine cât si online pe www.eurogsm.ro, cele mai noi tendinte în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generatie, accesorii si o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.

EuroGsm este ghidul pe care ti-l doresti alături când pornesti în explorarea tehnologiei.