Huawei a lansat noua gama de smartphone-uri Honor, in exclusivitate la eMAG

Huawei lansează pe piata din România noua gamă de smartphone-uri Honor, care va include modelele Honor 6 Plus, Honor 4X, Honor Holly si Honor 3C, disponibile în exclusivitate la eMAG. Toate cele patru modele sunt dual-sim si sunt disponibile la preturi cuprinse între 589.99 lei TVA inclus si 2079.99 lei TVA inclus.

“Honor se adresează celor curajosi, celor care îsi doresc să îsi împingă limitele si care sunt la curent cu cele mai noi tehnologii în materie de smartphone-uri. Suntem mândri că am reusit să oferim publicului din România o gamă atât de competitivă, iar faptul că partenerii nostri de la eMAG.ro au ales să distribuie în exclusivitate modelele Honor ne confirmă avantajele clare ale acestora la nivel de piată.“, a declarat Sorina Măcărescu, country manager Huawei Devices România.

„Ne extindem constant oferta de mobile astfel încât să le oferim întotdeauna clientilor nostri cele mai noi dispozitive si tehnologii lansate la nivel international.”, spune Lucia Ciucă, director marketing eMAG. 

Vârful de gamă Honor 6+ are un ecran Full HD, cu o diagonală de 5,5 inci, o rată de contrast de 1500:1, si este echipat cu nu mai putin de 3 camere foto. Traditionala cameră pentru selfie-uri este însotită de două camere paralele, de 8MP, care permit realizarea unei fotografii cu o rezolutie de 13MP.

În plus, camera focalizează mai precis si mai rapid (începând de la 0,1 secunde). Honor 6+ face fată cu brio si în conditii de fotografiere cu o iluminare scăzută.

Experienta de utilizare ultra-rapidă este garantată de procesorul Kirin 925, iar seria de caracteristici a modelului este completată de memoria operatională de 3GB si de bateria de 3600 mAh, care permite utilizarea în regim moderat timp de două zile. Spatiul intern de stocare, de 32GB, poate fi mărit printr-un card microSD.

Honor 6+ include si functionalitatea dual SIM (chiar si în modurile Dual Standby, Dual 4G).

Honor 4X are o diagonală de 5,5 inci si un procesor octa-core de 64 bit Kirin 620, care, împreună cu cei 2GB de RAM, permite rularea fără probleme a aplicatiilor si a jocurilor. Bateria de 3000 mAh asigură functionarea de până la 72 ore, fără încărcare. Functia Dual SIM (Dual Standby) le oferă utilizatorilor sansa de a folosi telefonul atât în scopuri de business, cât si personale.

Designul elegant si simplu al telefonului este pus în evidentă de carcasa din spate, confectionată dintr-un material cu textură metalică 3D, fiind inspirată de ultimele tendinte din industria modei.
Camera de 13MP permite refocalizarea, chiar si după realizarea fotografiei, iar camera secundară de 5MP permite realizarea selfie-urilor panoramice.

Ecranul de 5 inci cu rezolutie HD al noului model Honor Holly se mândreste cu unghiuri largi de vizualizare si culori bogate, datorită tehnologiei IPS. Camera principală de 8MP BSI, cu o apertură f2.0, include functii avansate precum fotografierea panoramică, HDR si oferă multe efecte post procesare.

Honor Holly are un procesor quad-core de 1,3 GHz si un spatiu de stocare de 16GB, care poate fi dublat prin intermediul unui card microSD.

Bateria de 2000 mAh, care poate asigura până la 2 zile de utilizare moderată, si capabilitatea Dual SIM (Dual Standby), le permit utilizatorilor să se adapteze unui ritm de viată alert.

Honor 3C are un ecran HD cu o diagonală de 5 inci, dotat cu tehnologia IPS care permite vizualizarea fără probleme, chiar si în bătaia directă a razelor soarelui, si oferă unghiuri largi de vizionare. Telefonul are un procesor quad-core MediaTek (4x1,3 GHz) care, împreună cu memoria operatională de 2GB, permite navigarea si rularea aplicatiilor în conditii optime.

Lista de specificatii a modelului mai include memoria internă de 8GB, care poate fi extinsă printr-un card microSD si o bateria de 2300 mAh. Honor 3C poate fi echipat cu două cartele microSIM separate.

Camera principală de 8MP este însotită de flash-ul LED pentru capturarea fotografiilor în conditii de iluminare scăzută. Camera secundară de 5MP poate fi utilizată si pentru surprinderea selfie-urilor panoramice.

Honor este un brand nou si curajos, căruia nu îi este frică să facă lucrurile diferit si să sfideze regulile. Pozitionat ca alegerea potrivită pentru cei curajosi, Honor are un model de business diferit, orientat spre nevoile consumatorilor.

Astfel, produsele Honor nu vor beneficia de campanii ample de comunicare, ci se vor adresa consumatorilor într-o manieră diferită.