Groupama Asigurari a lansat o platforma online pentru ofertare si vanzare

Groupama Asigurări a lansat o nouă platformă online, prin intermediul căreia clientii si prospectii pot beneficia de acces simplificat la informatii, suport si acces la cotatii precum si optiunea de a cumpărara online produse de asigurare. Noua platformă integrează astfel website-ul companiei si portalul de ofertare si vânzare online, oferind în acelasi timp optiunea de a fi consiliati prin intermediul Alo Groupama sau a chat-ului online. Astfel, noua platformă adresează segmentul de clienti care preferă ca documentarea, ofertarea sau chiar actul de cumpărare, să se desfăsoare de la distantă. 

“Unul dintre obiectivele strategice pentru Groupama Asigurări este îmbunătătirea continuă a satisfactiei celui mai important partner al nostru, clientul. După lansarea unor proiecte de anvergură în acest sens, Colectia de avantaje Groupama Asigurări fiind, poate, cel mai bun exemplu în acest sens, ne-am îndreptat atentia către îmbunătătirea accesului clientilor la produsele si serviciile noastre. Strategia noastră este să câstigăm preferinta clientilor oferindu-le cea mai bună experientă, indiferent de momentul în care intră în contact cu noi: când nu sunt încă asiguratii nostri, când doresc să se informeze, când achizitionează o asigurare sau când au o daună. Multe din achizitiile efectuate offline sunt documentate online, în prealabil. Prin urmare, deschiderea unei “mini-agentii” de asigurări online a fost pasul firesc pentru noi în acest moment, iar unul dintre atuu-rile platformei Groupama este simplitatea cu care trecerea din online înspre call-center sau reteaua proprie de vânzări poate fi realizată”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare Groupama Asigurări.

Printre optiunile disponibile pe groupama.ro se numară: consultarea rapidă a preturilor pentru asigurările CASCO, RCA, de călătorie în străinătate si de locuintă; obtinerea de oferte si cumpărarea online într-un mediu securizat, modalităti diverse de plată- cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, posibilitatea creării unui cont cu acces la ofertele si politele achizitionate online, o hartă interactivă a agentiilor si unitătilor service, sau optiunea de chat online. Platforma groupama.ro este de asemenea optimizata pentru accesul folosind dispozitivele mobile si va fi în mod constant actualizată cu noi functionalităti, în acord cu nevoile si asteptările clientilor companiei.  

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pietei de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor si solutiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienti individuali si peste 67.000 de companii. Parte a unui grup international de asigurări si servicii financiare, cu 34.000 de angajati deservind peste 13 milioane de clienti la nivel global, Groupama Asigurări îsi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse si servicii  simple si flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar.