QuickMobile inregistreaza vanzari cu 25% mai mari la sfarsitul saptamanii

Potrivit QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, apetitul românilor pentru cumpărături de telefoane mobile si gadget-uri creste la final de săptămână, vânzările retailerului fiind cu până la 25% mai mari în weekend. Acest lucru este sustinut în principal si de reducerile oferite în campania QuickEnd, care pot ajunge si până la 70%.

Dacă, în timpul săptămânii, valoarea medie a cosului de cumpărături de pe site-ul QuickMobile este de 800 lei, în weekend aceasta ajunge la 1.000 lei, iar traficul pe site creste si el cu 70% la final de săptămână, cei mai multi cumpărători provenind din Bucuresti.

„Faptul că au mai mult timp liber la dispozitie si sunt mai relaxati îi determină pe români să fie mai activi pe perioada weekend-urilor în ceea ce priveste cumpărăturile de smartphones si gadget-uri. Pentru a le veni în ajutor, la fiecare sfârsit de săptămână desfăsurăm online campania QuickEnd, prin care oferim reduceri medii de 25% la mai multe categorii de produse", a declarat Tudor tiboc, General Manager QuickMobile.

Potrivit reprezentantului QuickMobile, campania QuickEnd sporeste vânzările la fiecare sfârsit de săptămână, recordul de vânzări într-un singur weekend fiind de 400.000 lei. În zilele de sâmbătă si duminică, reducerile pot ajunge si până la 70%, iar produsele care înregistrează cea mai mare scădere de pret în această perioadă sunt telefoanele mobile.

De altfel, cele mai achizitionate produse în perioada QuickEnd sunt tot telefoanele mobile, preferatele românilor fiind vârfurile de gamă, precum iPhone 6, Samsung Galaxy S6 sau Sony Xperia Z3.

După 10 ani de la înfiintare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins si a disponibilitătii produselor în stoc, în acelasi timp cu lansarea lor pe cele mai mari piete internationale.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din România, fiind completat de o retea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din tară.

Portofoliul QuickMobile include branduri de lux, de la nume celebre în lumea modei internationale, precum Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Valentino, Celine sau Balenciaga. Cifra de afaceri QuickMobile în 2014 a depăsit 45 de milioane de euro.