Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania - start in sezonul estival 2015

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din România, localizat în vestul capitalei, în zona Militari, îsi redeschide portile vineri, 12 iunie, începând cu ora 10:00, marcând astfel începutul celui de-al treilea sezon complet de operare. În acest an, Divertiland asteaptă peste 130.000 de noi vizitatori, cu atractii incitante, servicii moderne si de calitate, dar si multe surprize, iar până la finalul sezonului, cel mai mare parc de acvatic de distractii si-a planificat să treacă pragul de 400.000 de clienti de la inaugurare.

“În momentul inagurării Divertiland, ne-am stabilit ca si strategie să devenim cel mai mare operator pe segmentul de leisure & entertainment din România, iar strategia noastră s-a concretizat prin operarea cu succes si rezultatele obtinute pe durata sezonului estival, în parcul de distractii acvatice, dar si în cadrul celui mai mare parc de distractii indoor, Divertiland Playland, inaugurat în iarna anului 2014. Această pozitionare strategică, ca si operarea unor facilităti de entertainment pe toată durata anului ne-au permis să ne extindem serviciile si să ne formăm o echipă dedicată, a cărei experientă pe această piată este unică. În continuare, ne uităm la viitorul segmentului de leisure si entertainment din România si continuăm să mizăm pe oferirea unei experiente si calităti unice pe piata locală”, a declarat Adonis Lourezos, General Manager al Divertiland.

În sezonul 2015, Divertiland mizează pe experienta consumatorului si îsi întâmpină clientii cu numeroase noutăti, precum: Piscină încalzită pentru copii; O nouă zonă de food corner, care include meniuri variate pentru toate gusturile si aduce preparate din bucătăria internatională si salate în propunerile culinare; Mai multe optiuni de activităti în aer liber, precum extinderea programului scolii de surfing, cursuri de yoga si SUP yoga, cursuri de înot pentru începători sau de perfectionare a stilului de înot.

Divertiland aduce pe piată o ofertă completă de petrecere a timpului liber, prin cele 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri si unica plajă cu nisip din Bucuresti, zonă specială pentru copii, cu piscină încălzită, structură de tip Bungee Dome si multe altele.

O noutate a sezonului trecut a fost inaugurarea terenului de volei, cea mai întinsă suprafată de plajă din Bucuresti, de peste 8000 mp de nisip fin, întretinută după cele mai înalte standarde internationale. Odată cu inaugurarea terenului de volei, Divertiland a devenit unica destinatie de vară all inclusive din zona metropolitană a Bucurestiului, unde se pot sustine meciuri de volei pe plajă, pentru jucători amatori si profesionisti.

Preturile biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2015 încep de la 40 de lei pentru adulti, în vreme ce copiii sub 3 ani beneficiază de acces gratuit. Studentii, elevii si seniorii peste 60 de ani, ca si cei care doresc să vină la Divertiland după programul de lucru normal, beneficiază de preturi speciale la casierie. În acelasi timp, sistemul de vânzări de bilete online conferă acces la oferte speciale si exclusive.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat si anul acesta prin intermediul trenurilor CFR sau cu autobuzul 236, cu plecare de la statia de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispozitia vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland si retur.

Parcul are o capacitate de peste 5.000 de persoane pe zi, iar in interior se regăsesc sezlonguri, umbrele si colaci. Multiplele optiuni culinare oferite de restaurantele si barurile din zona de food-court, spatiile generoase de parcare si serviciile auxiliare, completează experienta vizitatorilor Divertiland.

Doua aspecte cărora managementul Divertiland le-a acordat permanent o deosebită atentie sunt calitatea si siguranta, oferite la standarde internationale în cadrul parcului. Divertiland oferă cea mai înaltă calitate a apei din Bucuresti: sistemele de filtrare, recirculare si dezinfectare sunt create si implementate conform standardelor germane, cele mai stricte dintre standardele internationale din acest domeniu. De asemenea, siguranta reprezintă o prioritate la Divertiland - echipele de salvamari, pază si protectie si asistentă medicală fiind mereu pregătite si prezente pentru confortul oaspetilor parcului.

Consumatorii îsi pot achizitiona deja biletele de intrare sau abonamentele de sezon, în functie de preferinte. Atât biletele, cât si abonamentele sunt disponibile pe site-ul www.divertiland.ro.

Amplasat în Militari, Divertiland este cel mai mare parc de distractii în aer liber din Bucuresti, care în prezent oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, tobogane, singura piscină cu valuri din Bucuresti, plaă cu nisip, singurul lazy river din oras, restaurante, pavilioane acoperite si zone speciale pentru copii. Deschis la jumătatea sezonului estival din 2012, Divertiland este primul concept de parc de distractii dezvoltat după cele mai înalte standarde internationale din industria divertismentului. În următorii ani, în urma unor investitii continue în facilităti de distractie în aer liber, dar si acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinatie de entertainment pentru Europa de Sud-Est.