Bratara de Vacanta, Editia a 6-a

Radio Vacanta, Farmaciile Vivat, Acutil si Crucea Rosie Română, filiala Constanta anuntă lansarea celei de-a sasea editii a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta – Brătara de Vacantă”. Conferinta de presă va avea loc Luni, la ora 12.30 la sediul Radio Vacanta-Radio Constanta, Vila Nr.1 din Mamaia.

Anul acesta, vor fi oferite 20.000 de brătări din Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare pentru a face usoară găsirea copilului dacă se pierde pe plajă. Brătara va fi personalizată cu numele copilului, un număr de telefon al părintilor si numărul de telefon al Radio Vacanta.

Brătările vor fi distribuite  pe plajă si prin intermediul farmaciilor independente semnalizate Vivat din toată tara dar si în unitătile hoteliere care îsi vor dori acest produs, la receptie. De asemenea, vor fi tipărite si distribuite 25.000 de hărti cu statiunile de pe litoral, dar si cu traseele turistice din Dobrogea prin intermediul proiectului i-tour.ro.

Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta” se desfăsoară în perioada 1 iunie - 1 septembrie si presupune iesiri pe plajă, cu voluntarii de la Crucea Rosie - filiala Constanta, în toate statiunile. Ca o noutate, anul acesta Brătara de Vacantă va ajunge si în Delta Dunării.

Voluntarii vor iesi pe plajă cu multe surprize pentru cei mici si părintii acestora. Acestia vor oferi turistitilor pe lângă utila brătară de vacantă si mingi de plajă, colace, baloane si multe alte surprize.
Brătara de Vacantă este destinată familiilor care ajung în vacantă în statiunile de pe Litoral, interesate de siguranta copiilor lor, grupurilor de copii veniti în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatoare. Beneficiarii directi ai campaniei sunt copiii cu vârste între 0 si 7 ani care poartă brătara de vacantă.

Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta – Brătara de Vacantă” a fost lansată în anul 2010 fiind o initiativă a Radio Vacanta.

Vivat este un program destinat pacientilor, pe care îl găsiti în farmaciile independente semnalizate Vivat din toată tara. Recunoasteti farmacia Vivat după însemnul “Partener Vivat” afisat în vitrină sau pe caseta luminoasă. Farmaciile independente semnalizate Vivat oferă servicii superioare pacientilor si solutii personalizate de sănătate. Intreabă în farmaciile independente semnalizate Vivat de trusa Vivat. Trusa pentru o stare de bine! Întelegem cât de important este să te simti sănătos ca să te bucuri cu adevărat de viată. Iar asta indiferent de vârstă sau de nevoile tale. Asadar, vizitează-ne în farmaciile Vivat.

Acutil este un supliment alimentar care contine nu numai acizi grasi nesaturati Omega 3, cât si extract de Ginko Biloba, fosfatidilserină, vitamina E, acid folic, vitamina B12. Combinatia ingredientelor specifice din Acutil îmbunătăteste activitatea creierului si a memoriei mentinând starea de bine mentală.

Acutil furnizează o protectie nutritivă care poate ajuta în mentinerea functiilor si performantelor cerebrale. Este recomandat în mod particular persoanelor în vârstă sau adultilor supusi stresului/suprasolicitarii intelectuale, la care deficitele nutritive pot avea un impact mai mare asupra organismului.

Parteneri în implementare: Asociatia Litoral-Delta Dunării, Asociatia Patronală Mamaia, Patronatului Firmelor din Turism “Ion Movilă” Eforie-Techirghiol, RATC, Eurosantis, Farmacia Vital, Polfides, Farmactiv, Parthis, Hipograc Farm.

Parteneri media: Antena 1 Constanta, Litoral TV, TV Alpha Media, Telegraf Cuget Liber, Observator de Constanta, Constănteanul.com, Urban Constanta, Obiectiv de Tulcea si Navrom Delta Tulcea.