Romania, prima tara in care este lansat stickul Orange TV

După o perioadă de testare cu utilizatorii, Orange România lansează în premieră stickul Orange TV, mini-dispozitivul portabil care aduce filmele, emisiunile, serialele si programele din Orange TV Go pe televizorul din sufragerie si transformă smartphone-ul sau tableta în telecomandă.

Orange TV este singurul serviciu de televiziune din România care oferă un astfel de dispozitiv, ce le permite clientilor să aibă serviciul la ei oricând au nevoie, chiar si la casa de la tară sau în vacante.

“Stickul Orange TV este o inovatie care ne permite să transmitem continutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului si să le oferim clientilor întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou în întreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienti să-l testeze, pentru a ne asigura că este pregătit să ajungă în casele românilor. Clientii au apreciat cel mai mult calitatea foarte bună a imaginii, precum si faptul că este un produs inovator, usor de instalat si de folosit si care le permite să vadă continutul pe ecranul televizorului, în timp ce folosesc telefonul pentru altceva.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România.

peste 500 de filme si episoade, pe televizor prin stickul Orange TV

Prin Orange TV Go clientii pot urmări până la 75 de canale TV, dintre care 20 în format HD, precum si peste 500 de filme si episoade ale unor seriale de top, de toate genurile. Cu ajutorul stickului si aplicatiilor „Orange TV Go” si „stick Orange TV”, disponibile gratuit în Magazinul Play si App Store, tot acest continut TV rulează direct pe ecranul televizorului. Stickul este compatibil cu televizoarele cu port HDMI si necesită o conexiune Wi-Fi securizată.

un dispozitiv destinat tuturor clientilor Orange TV

Stickul Orange TV poate fi utilizat atât de abonatii serviciului Orange TV prin satelit, cât si de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Pe lângă continutul din aplicatia Orange TV Go, acestia pot vedea pe televizor si fotografii, melodii sau filme personale salvate pe smartphone sau tabletă.

Clientii care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD+ pot achizitiona stickul Orange TV la pretul standard de 40 de euro, cu TVA.

Până pe 31 august, la cumpărarea unui stick, acestia vor primi gratuit timp de 3 luni optiunea World HD Go, care oferă acces la peste 45 de canale TV românesti si internationale si peste 500 de filme si seriale prin Movie Go Unlimited. Tot acest continut poate fi urmărit pe smartphone, tabletă, PC si, cu ajutorul stickului Orange TV, acum si pe televizor.

Abonatii World HD, World HD+, Universe HD sau Universe HD+ pot achizitiona stickul Orange TV cu 16 euro, TVA inclus. Până pe 31 august, abonatii World HD si Universe HD1 primesc timp de 7 luni si optiunea Movie Go Unlimited.

De asemenea, până pe 31 iulie, traficul de internet în Orange TV Go este gratuit pentru toti clientii Orange, care sunt invitati să se bucure de serviciu în această vară, să descopere canalele promotionale disponibile gratuit în aplicatie, si să beneficieze din plin de reteaua de internet de mare viteză 4G si 4G+.

Mai multe informatii despre stickul Orange TV si despre serviciul Orange TV pot fi găsite pe www.orange.ro/tv.