Serviciul UPS Worldwide Express Freight - disponibil si in Romania

UPS (NYSE:UPS) extinde serviciul de transport marfă UPS Worldwide Express Freight pentru a doua oară anul acesta, în opt tări expeditoare si cinci destinatare, printre care si România. Serviciul este destinat transporturilor internationale de mărfuri mari în regim urgent, cu livrare într-un anumit interval de timp si cu valoare ridicată. În urma extinderii serviciului, România, Bulgaria, Serbia si alte cinci tări din America Latină au fost adăugate pe lista tărilor în care acesta este disponibil, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clientilor.

Serviciul oferit de UPS – recomandat pentru lansări de produse, mărfuri lipsă în gestiune sau înlocuirea unor componente defecte – este disponibil acum în 58 de tări si regiuni expeditoare si 56 destinatare.
   
Cele mai noi tări destinatare în care este disponibil acest serviciu sunt: România, Bulgaria, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama si Serbia.
   
Cele mai noi tări expeditoare în care este disponibil serviciu sunt: El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua si Panama.
   
Serviciul oferă transporturi mai rapide pentru mărfuri paletizate, de peste 70 de kg, pe mai multe rute decât oricare alt transportator. Livrarea se face în regim door-to-door, cu termen limită, cu servicii incluse de intermedieri vamale. Livrările în zilele de sâmbătă sunt valabile în anumite zone din SUA si Canada.
   
„O cerere în crestere din partea clientilor nostri ne-a determinat să extindem acest serviciu”, declară Tim Helsen, Managing Director, UPS România. „Serviciul Worldwide Express Freight este rapid, usor de folosit, iar expertiza noastră în proceduri vamale, coroborată cu reteaua noastră globală de transport aerian, asigură livrări sigure.” 
   
Serviciul UPS Worldwide Express Freight oferă multe dintre caracteristicile specifice serviciului de expeditii de colete UPS Worldwide Express, precum pregătirea automată a expeditiei, online tracking si tehnologie de notificare proactivă a statusului de livrare. În plus, ambele servicii de transport pot fi consolidate pe aceeasi notă de plată.
   
UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de solutii, pentru transportul de colete mici si mărfuri cargo; facilitarea comertului exterior si folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, UPS deserveste peste 220 de tări si teritorii din întreaga lume.