Catrinel Burghelea este noul partener al IMAGE PR

Catrinel Burghelea este, începând cu luna iulie, noul partener al agentiei independente de comunicare IMAGE PR. Catrinel Burghelea, Communication Director, detine 5% din companie si se alătură celorlalti proprietari ai IMAGE PR, Alexandru Păius si Iulia Tănase.

IMAGE PR este prima agentie de relatii publice din piată care a adoptat modelul cooptării angajatilor în rândul partenerilor, în mod real, oferindu-le părti sociale din companie. “Este un model de business modern si transparent si este viziunea noastră privind dezvoltarea IMAGE PR. Sunt fericit să continuăm această traditie oferindu-i acest statut lui Catrinel, drept recunoastere pentru cei 10 ani de implicare în proiectele agentiei”, a declarat Alexandru Păius - General Manager, Partner IMAGE PR.

Catrinel Burghelea rămâne dedicată rolului său executiv de la nivelul echipei pe care o conduce în cadrul IMAGE PR, dar va avea noi responsabilităti si în ceea ce priveste întreaga organizatie.

“IMAGE PR este agentia în cadrul căreia m-am format ca profesionist în comunicare si în care am dezvoltat, la rândul meu, o echipă de consultanti. Sunt recunoscătoare si mă bucur că acum am posibilitatea de a contribui la acest business si dintr-o altă perspectivă”, a spus Catrinel Burghelea - Communication Director, Partner IMAGE PR.

"Catrinel este talentată, ambitioasă si a demonstrat în timp că este loială, dar si pasionată de această meserie, calităti care au dus implicit si la performanta profesională. Acestea sunt valori care la IMAGE vor fi întotdeauna apreciate si recunoscute, care azi îi conferă statutul de partener lui Catrinel si care pot deschide mâine drumul oricăruia dintre colegii nostri”, a declarat Iulia Tănase - Managing Director, Partner IMAGE PR.

Catrinel Burghelea are 10 ani de experientă în comunicare si relatii publice. Printre ariile sale de expertiză se numără consultanta în comunicare si planificarea strategică, comunicarea corporativă, comunicarea internă si digital. Catrinel coordonează în prezent o echipă de 6 consultanti si supervizează conturi precum Coca-Cola HBC România, Arctic si DERO.

IMAGE PR este o companie independentă de relatii publice si comunicare si una dintre primele agentii de PR din România, care pe parcursul celor 20 de ani de activitate a contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei de relatii publice.