Telekom prezinta Felicitaro, aplicatia prin care poti trimite carti postale personalizate

Telekom Romania prezintă aplicatia „Felicitaro”, o solutie simplă prin care utilizatorii pot să creeze si să trimită cărti postale personalizate celor dragi, oriunde în lume, direct de pe telefonul mobil. În misiunea sa de a ajuta utilizatorii să împărtăsească experientele frumoase împreună cu cei dragi, Telekom este primul operator care sustine această aplicatie dezvoltată de SC. Advergent SRL.

Aplicatia „Felicitaro” aduce un plus de valoare si de semnificatie continutului si mesajelor social media, îmbinând cu grijă nostalgia vremurilor părintilor si bunicilor cu tehnologia prezentului. Pentru a trimite o felicitare prin intermediul aplicatiei „Felicitaro”, utilizatorii trebuie să urmeze
5 pasi simpli:

1. Să facă o fotografie sau să aleagă una din albumul telefonului;
2. Să adauge un mesaj;
3. Să semneze cartea postală cu degetul pe ecranul dispozitivului;
4. Să adauge destinatarul (unul sau mai multi);
5. Să comande felicitarea care va fi trimisă oriunde în lume.

Aplicatia poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play de către clientii cu abonament sau cartelă, indiferent de retea, cu conditia să aibă un terminal compatibil cu sistemul de operare Android versiunea 4.1 (sau o versiune ulterioară) sau cu sistemul de operare iOS versiunea 7.0 (sau o versiune ulterioară). Traficul de date realizat la descărcare si în aplicatie este consumat din traficul inclus în optiunile de date active din contul utilizatorilor.

În urma comenzii, cartea postală este imprimată pe o hârtie specială de 350g/mp si trimisă în plic, în vederea protejării datelor personale si pentru confidentialitatea mesajului. Timpul de livrare este de aproximativ două zile lucrătoare pe teritoriul României si de până la sase zile lucrătoare în alte tări. Clientii pot plăti prin PayPal, prin card de credit sau prin SMS, în functie de tara în care se află. Costul unei felicitări este de 1,8 Euro dacă plata se efectuează prin PayPal sau credit card si 2 Euro (plus TVA) pentru plata prin SMS.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.
 
Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.