Solutia oferita de Volksbank, la initiativa BT, clientilor persoane fizice, pentru diminuarea datoriei aferente creditelor curente

Volksbank România (VBRO), la initiativa actionarului său, Banca Transilvania (BT), va diminua datoria totală aferentă creditelor curente ale clientilor VBRO persoane fizice, indiferent de moneda împrumutului, cu echivalentul sumelor achitate de acestia ca si comision de risc/de administrare si/sau de rezervă minimă obligatorie si nerestituite anterior. Diminuarea datoriei totale aferente creditelor vizate se va realiza automat, până la 30 septembrie a.c.

Initiativa reprezintă un nou pas pe care Volksbank România si Banca Transilvania îl fac împreună pentru a construi o relatie pozitivă si de durată cu clientii.

Cine beneficiază de această solutie

Solutia se aplică creditelor aflate în portofoliul Volksbank România, active la data transmiterii către clienti a informărilor VBRO cu privire la modul de implementare a acesteia. Din sumele cu care se va diminua datoria totală se vor retine cu prioritate eventualele restante pe care clientii le au fată de Volksbank România la data implementării solutiei.

Acest beneficiu nu se aplică împrumuturilor pentru care clientii Volksbank România au obtinut deja restituirea integrală a sumelor achitate de acestia cu titlu de comision de risc/de administrare si/sau de rezervă minimă obligatorie.

Diminuarea datoriei totale aferente creditelor se va realiza automat, fără a fi necesare eforturi suplimentare din partea clientilor. Clientii care îndeplinesc toate conditiile pentru a beneficia de această solutie vor primi în scris, prin postă, detaliile aferente, în perioada imediat următoare.
 
Clientii Volksbank România au la dispozitie, începând cu data de 18 august a.c., o pagină web dedicată, care poate fi accesată din siteul VBRO; sucursalele Volksbank România, numerele de telefon 0800.67.2222 si +4021.303.9333, respectiv email-ul info.comision @ volksbank.ro.