Libra Internet Bank a lansat un nou produs de economisire cu o componenta investitionala

Libra Internet Bank lanseaza un nou produs de economisire care permite clientilor sa investeasca in unitati de fond, avand acces in paralel si la un depozit garantat, pe o perioada de sase luni si dobanda fixa.

Depozitul cu unitati de fond permite clientilor sa investeasca in doua directii: 50% intr-un depozit garantat cu dobanda la 6 luni si 50% intr-unul dintre fondurile de investitii administrate de OTP Asset Management Romania SAI SA (OTP AvantisRO sau OTP Obligatiuni), avand avantajul unor castiguri mai mari decat la un depozit obisnuit.

Clientii beneficiaza de o dobanda atractiva de 2.10% p.a pentru depozitul standard la 6 luni, majorata in cazul investitiei in fondul de actiuni cu un bonus procentual de 1%, dar si de valoarea la zi a unitatilor de fond cumparate la constituirea depozitelor, in functie de evolutia inregistrata de fondul de investitii in ultimele 6 luni.

Produsul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice si poate fi constituit pe o perioada de maxim 6 luni.

Libra Internet Bank si-a imbogatit semnificativ indicatorii, la jumatatea anului 2015, inregistrand un profit net record de 11,8 milioane lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe piata bancara din Romania, Libra Internet Bank se remarca prin produse inovatoare, iar de curand a lansat produsul Contul Online, primul, dar mai ales singurul cont online din Romania 100% gratuit.

Prezenta pe piata locala din 2007, OTP Asset Management Romania SAI S.A. se afla in top sase administratori de fonduri de investitii din Romania, dupa activele aflate in administrare. Compania administreaza o gama diversificata de fonduri de investitii, oferind investitorilor posibilitatea de a accesa investitiile in actiuni, prin intermediul OTP AvantisRO, investitiile in titluri de stat si obligatiuni, prin intermediul  OTP Obligatiuni, OTP Comodis, OTP Euro Bond si OTP Dollar Bond, dar si posibilitatea de a accesa strategii inovatoare de Absolute Return, prin intermediul OTP Premium Return.