Produse Domo enjoy cooking si Marinex, disponibile la reducere de pana la 70% la Carrefour

In perioada 1 septembrie – 22 noiembrie 2015, Carrefour România desfăsoară un nou program de fidelizare, oferind clientilor reduceri de până la 70% la produsele pentru gătit „Domo enjoy cooking” si „Marinex”, prin colectarea de puncte la casa de marcat.

Gama „Domo enjoy cooking” aduce in prim plan produse cu invelis de granit, ideale pentru pregătirea alimentelor cu putin ulei, pastrand vitaminele si aromele si in acelasi timp conferind preparatelor un aspect placut. Gama “Marinex” cuprinde vase din sticla yena termorezistenta, elegante, durabile si practice, potrivite pentru cele mai delicioase preparate la cuptor.

“Ne preocupă calitatea vietii si sustinem activ consumul de mâncare sănătoasă, de aceea ne străduim sa aducem in magazine si să le oferim clientilor nostri produse adaptate nevoilor lor. Articolele din gama „Domo enjoy cooking” si “Marinex” pot fi nu doar un accesoriu util in bucătărie, ci un real ajutor in conturarea unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sănătos. In acelasi timp, prin acest program, dorim să multumim clientilor nostri fideli, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona produse având cele mai înalte standarde de calitate, la preturi cu adevărat avantajoase.” a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour România.

Mecanismul campaniei în hipermarketuri si supermarketuri:

La fiecare 5 de lei din valoarea cumpărăturilor achitate, clientii vor primi câte un punct;

La fiecare punct colectat, clientii vor putea beneficia de o reducere de pana la 60% la oricare din produsele „Marinex” aflate în promotie ;

Prin colectarea pe talonul special a 5 puncte, clientii îsi pot achizitona produsul „Domo enjoy cooking”  dorit, cu reducere de până la 70% ;

Punctele pot fi colectate la casa de marcat în perioada  2 septembrie – 31 octombrie 2015.

Produsele „Domo enjoy cooking” si „Marinex” sunt disponibile în hipermarketurile Carrefour, magazinele Market, precum si pe www.carrefour-online.ro, punctele acumulate în perioada promotiei putând fi folosite până la data de 22 noiembrie 2015.