Un nou magazin Lidl, in Voluntari, in Pipera Plaza

Lidl continuă investitiile în România prin inaugurarea în data de 10 septembrie 2015 a unui magazin nou construit, reteaua sa din România ajungând astfel la 188 de magazine. Noua unitate se va deschide în Voluntari, judetul Ilfov, soseaua Bucuresti Nord, nr. 14, în incinta Pipera Plaza. Noul magazin are o suprafată de vânzare de aproximativ 1200 m2, o capacitate de 100 de locuri de parcare, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 20 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reteaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare tară în care activează, Lidl propune clientilor săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franta, Germania, Spania si alte tări.

Lidl va continua investitiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel national. Lidl are în prezent peste 3.800 de angajati în reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activând în 26 de tări europene si având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.