BCR ofera clientilor cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse, in medie, cu 20%

Banca Comercială Română (BCR) oferă clientilor cu credite imobiliare si celor cu garantie ipotecară posibilitatea de a beneficia de o dobândă mai bună, echivalentă cu media pietei în acest moment – 4,95% p.a. , precum si posibilitatea de a avem 5 ani dobândă fixă. Apoi dobânda va fi calculată EURIBOR + 3%. Pentru creditele de consum cu ipotecă dobânda este mai mare cu 1%.

Oferta este adresată toturor celor au un credit imobiliar/ipotecar/ consum cu ipotecă în derulare.

“Echilibrul între rezultatele financiare si relatia cu clientii este starea de normalitate către care ne îndreptăm.  Suntem o bancă diferită fată de acum trei ani, avem o noua filozofie de business, si acest lucru se vede în măsurile pe care le luăm. BCR îsi ia angajamentul să fie un partener pe termen lung pentru clienti si să se adapteze, inclusiv prin găsirea solutiilor comerciale cele mai potrivite, provocărilor contextului economic. Am început prin a ne asculta mai bine clientii si am creat o unitate specială dedicată îmbunătătirii experientei clientilor. Am lucrat în permanentă la îmbunătătirea cunostintelor de educatie financiară a clientilor nostri, si am încununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabila, pe care l-am facut în parteneriat cu Asociatia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare si pe care l-am distribuit astăzi în câteva sute de mii de exemplare” a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Pentru clientii BCR, pe lângă reducerea de peste 20% a ratei lunare de plată, banca oferă un flux rapid de aprobare, cu documentatie simplificată, într-un singur drum la bancă, comisioane zero si asigurarea de viată gratuită pe întreaga durată a creditului.

“Mai facem un pas, probabil cel mai imporant în relatia cu clientii nostri de până acum, si le oferim, proactiv, celor care au arătat bună-credintă si interesul pentru un parteneriat pe termen lung cu banca, plătindu-si ratele la timp, posibilitatea de a beneficia de rate reduse cu până la 30% cu o singură vizită la bancă, fără o analiză suplimentară a veniturilor sau a garantiilor” a încheiat Dana Demetrian.

Pentru a beneficia de această ofertă, clientii BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipotecă, trebuie să se adreseze băncii – prin contact center la numărul 0800.801.227  sau în unitătile bancare, la consilierii specializati. Pentru scurtarea timpului de aprobare, banca a contractat notari publici, care vor fi disponibili în unitătile băncii pentru a facilita semnare tuturor documentelor necesare.

Oferta băncii include si o asigurare de viată gratuită pe perioada de derulare a creditului. Exemplu: Ileana are un credit de 51.250 de euro din noiembrie 2007, pe 30 de ani. Ea mai are de platit 269 de rate. Rata actuală a dobânzii este de 10,10%. În prezent, ea plăteste 403 de euro pe lună. După acceptarea noii oferte a BCR (4,95%), ea va plăti 264,5 euro pe lună.