Noul televizor Sony LCD 4K BRAVIA X91C - ultra-slim, ultra-smart si ultra-mare

Cu un ecran impresionant de 75” (189,3 cm), extraordinar de subtire, de doar 15mm, noul televizor LCD 4K BRAVIA X91C de la Sony reprezintă o declaratie de stil pentru orice livingroom, în timp ce calitatea 4K UltraHD dă viată imaginilor.

Cu un design deosebit, X91C completează orice încăpere, fie pozitionat pe suportul propriu din aluminiu, fie asezat pe perete. Îmbunătătit cu tehnologia unică Sony de încadrare a ecranului, display-ul fără ramă asigură o imagine amplă, impresionantă. Functia High Dynamic Range (HDR) va fi disponibilă pentru modelul Sony X91C printr-un update de firmware. HDR reproduce o gamă largă de nivele de luminozitate si asigură un contrast superior pe ecran. Contrastul îmbunătătit dezvăluie cele mai subtile nuante ale imaginii, de la negru bogat si umbre, la cel mai luminos alb si cele mai detaliate culori.

Cu televizoarele compatibile cu HDR, utilizatorii se pot bucura de culori mai naturale, detalii clare si trăsături distincte, rezultând un nivel de detaliu nemaiîntâlnit.

Puternicul procesor 4K X1 aduce o calitatate fără precedent a imaginii redate de televizor, indiferent de continut. Fiecare imagine este analizată în mod inteligent si scalată aproape de rezolutia 4K, indiferent dacă utilizatorul urmăreste continut TV obisnuit, discuri Blu-ray, DVD-uri sau clipuri video pe Internet. Display-ul unic Sony TRILUMINOS asigură o gamă uimitoare de culori, evocând emotia completă a fiecărei scene în culori bogate, vii. Diferenta este clară: divertisment în imagini de o calitate uluitoare, cu un contrast excelent si culori naturale.

Sistemul de operare Sony Android TV face vizionarea mai inteligentă ca oricând; activitătile de pe tabletă sau smartphone se mută extrem de usor pe pe marele ecran. Utilizatorul vizionează filme, ascultă muzică, se uită la fotografiile din vacantă, se joacă, face căutări online, descarcă aplicatii si multe altele, la o calitate a imaginii si a sunetului fără precedent. 

Google Cast simplifică interconectarea dispozitivelor mobile cu televizorul si interactiunea nelimitată a acestora. Utilizatorii pot folosi jocuri, aplicatii, poze, muzică si multe altele de pe tabletă sau smartphone, direct pe televizor, printr-o apăsare de buton, fără a avea nevoie de pairing sau screen-mirroring.

De asemenea, utilizatorul poate folosi Voice Search, disponibil si în limba română, pentru a găsi continut nou si interesant. E suficient să vorbească aproape de microfonul încorporat în telecomanda cu touchpad sau să folosească dispozitivele iOS sau Android.

Utilizatorul poate naviga printre sute de aplicatii si jocuri în magazinul Google Play. De la FPS si site-uri de divertisment, la agregatoare video si servere media, cu televizorul Sony actiunea nu se termină niciodată. 

Folosirea televizorului BRAVIA nu a fost nicicând mai facilă, având o interfată prietenoasă prin care se poate accesa rapid continut si aplicatii. Telecomanda intuitivă cu touchpad One-Flick permite navigarea lejeră printre canale TV, clipuri pe Internet, poze si alte tipuri de continut.

BRAVIA X91C este compatibil cu HEVC, VP9 si HDMI în 50p/60p – ceea ce înseamnă că utilizatorul se poate bucura oricând de continut 4K si de un număr tot mai mare de servicii de streaming video 4K.

Gama de televizoare 4K de la Sony se extinde cu două modele cu procesor 4K X1 si sistem de operare Android TV. BRAVIA X80C (49” si 55”) oferă toate datele pentru o experientă 4K îmbunătătită. BRAVIA S80C disponibil în varianta de 55”, respectiv 65” este curbat, asigurând o experientă totală.

Noul BRAVIA X91C de 75” este disponibil de la jumătatea lunii septembrie 2015.