Pariuri online legale in Romania - lista actualizata

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a aprobat pana in prezent 13 solicitari de acordare a dreptului temporar de organizare si exploatare a jocurilor de noroc online (agentii pariuri online, poker online si cazio online). Dupa o lunga perioada in care companiile internationale de specialitate au functionat fara a fi reglementate de legislatia din Romania, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a reusit sa ii convinga pe acestia sa ofere jucatorilor romani servicii 100% legale.

Pentru jucatorii din Romania, cele mai bune vesti vin din partea Unibet, Betfair, Sportingbet si 888, care ofera in acest moment cele mai bune oferte de pariere online, subliniaza website-ul ponturi-bune.ro, specializat in informatii utile despre pariurile sportive.

Jucatorii de poker au toate motivele sa se bucure, deoarece 2 dintre cele mai mari siteuri de poker din lume au primit si ele licenta - Pokerstars si Fulltilt - alaturi de 888poker. "PokerStars si Full Tilt si-au propus sa le ofere clientilor din Romania o experienta de joc complexa (poker online, jocuri de casino si pariuri sportive), ce va putea fi accesata de pe toate platformele", au mentionat reprezentantii Amaya Inc., cea mai mare companie de gaming cotata la bursa (Nasdaq: AYA; TSX: AYA). Compania va aplica pentru licenta permanenta de indata ce autoritatile romane vor elabora si aproba normele legale in ce priveste organizarea si exploatarea jocurilor de noroc pe teritoriul Romaniei.

Una dintre cele mai asteptate licente alaturi de cea de la Unibet este Sportingbet, o casa de pariuri pe care multi dintre pariorii romani o apreciaza.

"Mentionam ca operatorii economici care au obtinut dreptul temporar de organizare si exploatare a jocurilor de noroc la distanta beneficiaza de toate dreprurile legale de care se bucura organizatorii de jocuri de noroc la distanta licentiati / autorizati, inclusiv cele referitoare la reclama si publicitate", se precizeaza pe http://onjn.gov.ro. Asadar, acesti operatori de jocuri de noroc se pot promova la nivel national, inclusiv la TV si radio.

Lista completa a website-urilor de jocuri de noroc legale in Romania in acest moment poate fi accesate pe http://onjn.gov.ro/home/lista-operatorilor-ce-au-obtinut-drept-provizoriu . Pentru ponturi de pariere si biletul zilei online, se poate vizita website-ul specializat www.ponturi-bune.ro.