In doar 3 zile, romanii au platit in avans peste 400.000 de euro pentru telefoane iPhone 6s si iPhone 6s Plus

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, a înregistrat, în doar 3 zile, precomenzi pentru 400 de telefoane iPhone 6s si iPhone 6s Plus, valoarea medie a vânzărilor ridicându-se la peste 400.000 euro. Toate produsele vor fi livrate începând cu 30 septembrie, dată până la care retailer-ul estimează că va înregistra în total aproximativ 1.000 de precomenzi pentru noile dispozitive iPhone.

Vineri, 11 septembrie, QuickMobile a anuntat că aduce în exclusivitate pe piata locală telefoanele iPhone 6s si iPhone 6s Plus, iar terminalele au fost disponibile la precomandă de sâmbătă, 12 septembrie. În urma anuntului, retailerul IT&C a înregistrat în weekend si în prima zi din această săptămână circa 400 de precomenzi pentru noile vârfuri de gamă ale Apple, însemnând aproximativ 400.000 euro.

”iPhone 6s si iPhone 6s Plus au un succes evident în România. Acest trend se va mentine, astfel că, până la finalul perioadei de precomenzi, ne asteptăm să înregistrăm în total 1.000 de cereri pentru aceste terminale. Faptul că 400 de utilizatori au plătit în avans, în medie, câte 1.000 de euro pentru ultimele telefoane lansate de Apple, arată că încrederea în ofertele la precomandă ale QuickMobile creste tot mai mult”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.
 
Dintre cele 400 de precomenzi realizate de români, majoritatea au vizat modelul clasic, cu ecran mai mic, de 4,7 inch - iPhone 6s. Jumătate dintre smartphone-urile precomandate sunt modele cu 64 GB, 30% cu 128 GB, iar 20% cu 16 GB, culorile preferate fiind negru si noua culoare Rose Gold. În ceea ce priveste topul pe orase, cele mai multe comenzi au venit din Bucuresti, Cluj Napoca si Constanta.

Toate produsele Apple comercializate de către QuickMobile beneficiază de 24 de luni garantie, asigurată de către service-uri autorizate de producător.

iPhone 6s, respectiv varianta cu un ecran mai mare a acestuia, iPhone 6s Plus, au fost prezentate de către Tim Cook, CEO-ul Apple, ca fiind cele mai avansate smartphone-uri din lume la acest moment. Cele două telefoane au păstrat dimensiunile si rezolutiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, noutatea principală fiind tehnologia intuitivă 3D Touch, care răspunde în functie de intensitatea atingerii. Astfel, utilizatorul poate, printre altele, să aleagă între multiple aplicatii si să previzualizeze e-mail-urile.

România nu se află în primul val de tări pentru care iPhone 6s si iPhone 6s Plus sunt disponibile oficial pentru precomenzi, însă QuickMobile a scurtat procesul, astfel încât fanii iPhone din România să nu fie nevoiti să astepte foarte mult timp până când vor fi în posesia telefonului dorit.

Astfel, iPhone 6s este disponibil la precomandă pe QuickMobile.ro începând cu pretul de 3.599,9 lei, în culorile negru, alb, gold si Rose Gold, iar preturile pentru iPhone 6s Plus pornesc de la 3.999,9 lei.

Telefoanele se alătură astfel unei liste lungi de smartphone-uri si gadget-uri aduse în premieră de către QuickMobile pe piata din România, de la începutul anului în oferta retailer-ului regăsindu-se dispozitive precum Samsung Galaxy Note 5, Apple Watch, Samsung Galaxy S6 si S6 Edge sau Asus ZenFone 2.

După 10 ani de la înfiintare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins si a disponibilitătii produselor în stoc, în acelasi timp cu lansarea lor pe cele mai mari piete internationale.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din România, fiind completat de o retea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din tară.

Portofoliul QuickMobile include branduri de lux, de la nume celebre în lumea modei internationale, precum Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Valentino, Celine sau Balenciaga. Cifra de afaceri QuickMobile în 2014 a depăsit 45 de milioane de euro.