Vodafone Smart Speed 6, un nou terminal sub brand propriu, 4G, in portofoliul Vodafone Romania

Vodafone lanseaza Smart Speed 6, un smartphone 4G accesibil, care va facilita accesul utilizatorilor la serviciile 4G. Astfel, Vodafone Romania dispune acum de un portofoliu de 20 de echipamente sub brand propriu, dintre care 13 telefoane, cu preturi de la 0 euro si 7 tablete.

Printre principalele caracteristici tehnice ale noului terminal se numara: confortul si usurinta in folosire (dimensiuni: 132,2 mm x 65,1 mm x 9,99 mm, greutate: 146 grame), ecranul de 4.5 inchi, camerele foto de 5 megapixeli (camera principala)  si de 2 megapixeli (camera secundara) sau aplicatiile cu care vine pre-echipat, cum ar fi aplicatia pentru afisarea stirilor.

Disponibil in nuantele argintiu sau gri inchis, terminalul se remarca printr-un design atragator si prin performanta asigurata de procesorul-ul Mediatek 6735M quad-core, sustinut de o memoria de 1GB de RAM si de sistemul de operare Android Lollipop 5.1. Noul Smart Speed 6 dispune de o memorie interna 8GB, dintre care 4GB sunt disponibili pentru utilizatorul final, care are, in plus, posibilitatea de a  extinde la 32GB, prin card microSD. 

Vodafone Smart Speed 6 este disponibil la pretul de 0 Euro, impreuna cu abonamentul Smart 13, la contractele pe doi ani.

Acoperirea 4G a Vodafone Romania cuprinde acum 2500 de localitati si primele 100 de orase din tara. Totodata, reteaua 4G a Vodafone Romania acopera toate cele 41 de resedinte de judet, in proportie de 100%.  Vodafone Romania, lider al serviciilor de roaming 4G, si-a extins acoperirea la 64 de tari din intreaga lume, in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming. Serviciile 4G ale Vodafone acopera acum 75%  din intreaga Europa.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe.

Vodafone are divizii in 26 de tari, 55 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.