Tehnologia LED - becuri si corpuri de iluminat in gama de produse Philips

Tehnologia LED a fost considerata de multi ani drept una a viitorului, datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta. Astazi, tehnologia LED a devenit accesibila si poate fi considerata una a prezentului. Becurile de tip LED sunt disponibile in magazinele electroIT si in hipermarketuri la preturi tot mai mici, astfel incat tot mai multi oameni le aleg pentru a le utiliza in locuinta.

In mediul comercial si industrial, LED-ul castiga de asemenea teren, pentru ca genereaza economii substantiale. Spre exemplu, un magazin care isi inlocuieste toate becurile clasice cu unele de tip LED isi va recupera investitia foarte rapid, iar costurile la factura de curent electric vor scadea instant chiar si cu peste 80%. Tot mai multe municipalitati aleg becurile LED pentru iluminatul public, din acelasi motiv ce tine de reducerea cheltuielilor.

In mediul rezidential, a alege becurile LED inseamna economii de pana la 80-85% la curentul electric consumat pentru iluminat. Unul dintre cele mai populare modele de la Philips este becul in format clasic (soclu E27) ce ofera lumina alba calda, asemanatoare luminii incandescente (2700 K). Cu un consum de 9W, acest bec echivaleaza cu un bec obisnuit ce consuma 60W, ceea ce il incadreaza in clasa energetica A+.

"Becurile Philips cu lumina LED asigură o lumină alba, frumoasă si calda, o durata de viata exceptional de lunga si economisirea semnificativa si imediata a energiei. Cu un design pur si elegant, acest bec reprezinta inlocuitorul perfect pentru becurile traditionale mate", se precizeaza in prezentarea oficiala a produsului, pe www.philips.ro. Spre deosebire de alte becuri economice, becurile LED ofera lumina instantanee la pornire, la capacitate maxima.

Cei de la Philips propun o gama larga de corpuri de iluminat care imbina tehnologia LED de ultima generatie cu designul deosebit de atractiv. Exista corpuri de iluminat potrivite pentru fiecare camera din locuinta, tinand cont de toate aspectele: lumina clara si stralucitoare pentru sarcinile de precizie din bucatarie, luminozitate delicata, radianta pentru relaxare in baie etc.