Birouri spre inchiriere in Pipera la doar 7 Euro pe mp, in Nord City Tower

Zona Pipera se distinge drept pozitia ce setează ora exactă în mediul business, acest statut fiind confirmat de activitatea unora dintre liderii celor mai profitabile domenii din piată. În cea mai avantajoasă amplasare a zonei corporate Pipera, Nord City Tower combină facilitătile unuia dintre cele mai importante centre de afaceri cu exceptionalul pret de 7Euro/mp.

Conectând Capitala de cele mai importante oportunităti ale Zonei Metropolitane Bucuresti, Pipera defineste alături de arterele Fabrica de Glucoză, Nicolae Caramfil si Barbu Văcărescu cel mai dinamic pol al mediului business, găzduind activitatea unora dintre cele mai influente corporatii multinationale si locale. 

Bucurându-se de încrederea unora dintre cei mai importanti jucători ai industriilor financiară, auto, telecomunicatii si IT, zona Pipera oferă o excelentă accesibilitate pentru parteneriate în multiple domenii de activitate, această pozitionare ce poate fi exploată drept unul dintre cele mai profitabile active pentru consolidarea unui brand a inspirat proiectul Nord City Tower.

Dincolo de arhitectura contemporană, cu accente rafinate de avangardă, proiectul îndeplineste exigentele mediului de afaceri compartimentarea deschisă fiind complimentată de iluminat natural pe totalitatea laturilor clădirii, avantajând prin arhitectura interioară implementarea tuturor principiilor amenajării ambientale ergonomice.

Printre dotările spatiilor de birouri din Nord City Tower pot fi mentionate climatizare HVAC, generator de rezervă, centrală termică si sisteme moderne de telecomunicatii.

Echipelor partenerilor Nord City Tower le este dedicat un restaurant privat în incinta proiectului.

Securitatea este sustinută 24h/24 de pază, acces controlat si receptie.

Nu în ultimul rând, o facilitate deosebit de importantă pentru comunicarea cu propria echipă este dedicarea unei linii de transport personal ce conectează proiectul de statia de metrou Aurel Vlaicu, având totodată posibilitatea extinderii spre alte puncte de legătură. De asemenea, pentru echipele si colaboratorii partenerilor Nord City Tower proiectul dispune de parcare interioară si exterioară.

Oferind spre închiriere spatii de birouri începând de la 200mp până la o suprafată de 6000 de mp, proiectul se impune prin oportunitatea investitională dată de pretul de 7Euro/mp.