La Selgros legumele si fructele sunt disponibile si in varianta vrac

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanti operatori din comertul românesc, a decis să ofere clientilor posibilitatea de achizitiona fructe si legume la vrac. În prezent, în toate magazinele, produsele sunt expuse astfel încât clientii să îsi poată alege singuri si să îsi cântărească exact ceea ce au nevoie, în cantitătile pe care si le doresc.

Conceptul de club al profesionistilor si amatorilor de bunătături este complet functional acum si în raionul de legume-fructe, prin plasări mari, lăzi sau cosuri speciale pentru gastronomi sau revânzători, precum si prin plasări de unde clientii îsi aleg cantitătile pe care le consideră necesare.

Trecerea la noul format s-a făcut, potrivit lui Alexandru Vlad, CEO Selgros, ”pentru a continua tranzitia către un nou nivel al experientei de cumpărături. Monitorizăm permanent nevoile clientilor nostri si intentionăm să ne adaptăm continuu oferta si serviciile pentru a face din Selgros magazinul predilect pentru cumpărături usoare, complete si plăcute”.

Raionul de legume-fructe, mai prietenos, a dus la cresterea numărului de clienti si a vânzărilor  în comparatie cu anul precedent. Raionul gazduieste în mod curent un sortiment foarte bogat de legume si fructe, produse de bază, de sezon, precum si specialităti pentru gastronomi si produse exotice.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul românesc. Compania si-a început activitatea pe piata locală în 2001, iar în prezent detine 19 magazine în Bucuresti, Brasov, Iasi, Târgu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacău, Galati, Brăila, Arad, Suceava si Constanta.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert en-gros din Europa, cu operatiuni în Elvetia, Franta, Germania, Polonia, România si Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash&Carry, Transgourmet Germania si Transgourmet Franta. În 2013, Grupul înregistra 22.300 de angajati în Europa si venituri de circa 6,8 mld. Euro.