Peste 7000 de clienti au accesat oferta BCR de reducere a ratelor in medie cu 20%

Peste 7000 de clienti au accesat oferta Bancii Comerciale Române (BCR) de reducere a ratelor in medie cu 20% in cadrul campaniei Scade Rata. Clientii au accesat oferta de credit cu dobanda fixa 4.95%/an in primii 5 ani de zile.

„Campania lansata in urma cu 3 saptamani se bucura deja de un mare succes printre clienti. Acestia apreciaza in mod deosebit abordarea corecta a bancii, mai exact modul pro-activ in care noua oferta de scadere a ratei de credit, in medie cu aproximativ 20%, este  prezentata de catre consilierii nostri. Faptul ca in cadrul Campaniei “Scade Rata”, alaturi de o dobanda avantajoasa, BCR ofera clientilor sai comisioane ZERO si o asigurare de viata GRATUITA, reprezinta un pas important pe care banca doreste sa-l faca in dezvoltarea relatiei cu clientii sai. In cadrul acestei campanii, ne indreptam catre intregul portofoliu de clienti, iar ofertele pe care le facem au cele mai bune costuri. Ceea ce ne bucura este ca si acei clienti care au ales calea instantei au inteles ca oferta BCR reprezinta o solutie mutual benefica si ca este un moment de referinta in care prima banca din sistem se indreapta catre clientii sai, dar si catre clientii de Retail din Romania printr-o cumunicare transparenta, o oferta corecta si un proces de aprobare rapid si simplu. Este normal, intr-o piata civilizata si matura, ca relatia intre client si banca sa fie o relatie de incredere, iar in cazul unor litigii, banca sa gaseasca solutii comerciale de inchiderea a acestora. In acest context, atitudinea băncii ramane aceea de a gasi căi de solutionare amiabilă si de a dezvolta un parteneriat pe termen lung”, a declarat Dana Demetrian, vicepresedinte executiv Retail si Private Banking, BCR.

BCR ofera, incepand cu luna septembrie 2015, clientilor cu credite imobiliare si celor cu garantie ipotecara posibilitatea de a beneficia de o dobanda mai buna, echivalenta cu media pietei in acest moment – 4,95% dobada fixa pe 5 ani. Apoi dobanda va fi calculata EURIBOR + 3%. Clientii pot opta si pentru o dobanda fixa pe 10 ani.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 509 unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - aproape 2.000 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce.