Elian Solutions anunta o crestere de 26% a afacerilor in S1, 2015

Elian Solutions, companie cu peste 7 ani de experientă în implementarea solutiilor ERP, anuntă afaceri de 315.000 euro în primul semestru economic din 2015, cu 26% mai mult decât în perioada similară a anului trecut.

Principalul motor de crestere a constat în atragerea de noi clienti din zona de productie, clienti care au însumat, în cuantum, peste 150 de utilizatori licentiati ai solutiei ERP Microsoft Dynamics NAV. De asemenea, constientizarea clientilor deja existenti asupra importantei serviciului de upgrade al solutiei, concretizată în cresterea solicitărilor pentru acest tip de serviciu, a reprezentat un alt factor de evolutie. Nu în ultimul rând, localizarea Dynamics NAV realizată pentru specificul activitătii financiar-contabile din tara noastră a constituit un puternic diferentiator.

Cresterea a fost sustinută si de investitiile efectuate în prima parte a anului, investitii de aproximativ 100.000 de euro, cu focus pe cresterea personalului si pe extinderea spatiului de lucru, ambii indicatori dublându-se la momentul actual. Până la finalul anului, Elian Solutions intentionează să continue investitiile în infrastructura IT, mai ales în achizitionarea unui nou server.

„Rezultatul înregistrat este încurajator, mai ales în conditiile încetinirii ritmului de investitii în sisteme si produse IT din primul semestru. Companiile au la dispozitie o arie largă de solutii IT, motiv pentru care sunt foarte precaute în identificarea furnizorului cu valoare adăugată si cu un raport calitate-pret bun. De asemenea, am simtit de-a lungul timpului o oarecare sezonalitate în ceea ce priveste achizitia unei solutii ERP, solicitările de cumpărare venind cu predilectie în a doua parte a anului. Rezultatul din primul semestru ne pozitionează pe trend de crestere si credem că investitiile realizate, respectiv bugetate în 2015, constituie premise pentru noi cresteri până la finalul anului.” declară Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions.

În ceea ce priveste obiectivele financiare si strategice pentru anul în curs, Elian Solutions si-a propus pentru finalul lui 2015 afaceri în valoare de 800.000 de euro si pozitionarea ca cel mai mare partener Microsoft pe solutia Dynamics NAV.

Elian Solutions este implementator al sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV si partener Microsoft si activează pe piată începând cu anul 2008. Printre clientii companiei se numără Producton, Intersnack, Riso Scotti, Fabryo, Tonerfill, Donauland, Total Waste Recycling, Hengl Romania, Zelmer, Braun Avitum, Turck, Romcontrol.