Extrase de cont eliberate gratuit de catre Depozitarul Central, la Banii Tai Expo 2015

Depozitarul Central va elibera gratuit extrase de cont pentru vizitatorii târgului “Banii Tăi Expo 2015”, organizat de Bursa de Valori Bucuresti. Evenimentul va avea loc în Bucuresti, în Piata Universitătii, în perioada 6 - 7 octombrie, 2015.

La Târgul Banii Tăi Expo, Depozitarul Central va fi reprezentat de specialisti ai institutiei care vor oferi celor interesati informatii despre serviciile Depozitarului Central.

“Cred cu tărie că educatia financiară este unul dintre cele mai importante asset-uri ale unei societăti mature, dar si ale unei piete de capital puternice. Depozitarul Central a sustinut si va continua să sustină si să se implice în proiecte educationale din piata financiară, pentru a contribui activ la dezvoltarea pietei de capital autohtone. Vom pune accent pe informarea publicului despre detinerile acestuia de instrumente financiare si despre procesul de distribuire a dividendelor aferente acestor detineri, proces care se realizează în mod centralizat prin intermediul Depozitarului Central. De asemenea, vom elibera gratuit extrase de cont pentru vizitatorii târgului, care vor putea să afle pe loc la ce companii sunt actionari”,  a declarat Silvia Buicănescu, Director General, Depozitarul Central.

Evenimentul Banii Tăi Expo este primul eveniment dedicat pietelor financiare organizat de Bursa de Valori Bucuresti împreună cu societătile de brokeraj si companiile listate la bursă, fondurile de investitii, fondurile de pensii si companiile de asigurări de viată.

Inima Bucurestiului va deveni pentru 2 zile punctul central, unde cei interesati vor afla totul despre economisire si investitii, administrarea banilor, piata de capital si un spectru larg de servicii financiare disponibile celor care vor să investească în viitorul lor.