GigaShare si GigaWeekend - noi oferte Telekom pentru clientii prepaid

Telekom lansează noi oferte avantajoase pentru clientii prepaid prin intermediul platformei online Tadaaam dedicată utilizatorilor de cartele preplătite. Platforma găzduieste emisiunea „Tadaaam Show” powered by Telekom prezentată de vloggerul Mikey Hash si Pandalie, un personaj aparte care a intrat recent în familia T. Aventurile lui Pandalie si ofertele speciale pentru clientii prepaid pot fi urmărite în fiecare miercuri pe pagina oficială a emisiunii.

Prima ofertă lansată pe platforma „Tadaaam Show” si dedicată mediului online a fost GigaShare. Prima etapă a acestei campanii a vizat 199 de utilizatori de cartele preplătite Telekom care i-au trimis lui Pandalie un SMS au primit 1 GB trafic de date pentru ei si încă 5 GB pe care să-i împartă cu 5 prieteni. În a doua etapă, acestia pot, la rândul lor, să trimită câte 1 GB către alti 5 prieteni, mecanismul continuând până la alocare a 100.000 de GB.

În plus, Telekom lansează campania GigaWeekend, oferta prin care clientii prepaid se pot bucura în timpul weekend-ului de 1GB trafic de date, gratuit.

Clientii Telekom care au active una dintre extraoptiunile prepaid din portofoliul curent (Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L, Extra XL) pot solicita, în fiecare weekend, un bonus de 1GB trafic de date national. Acesta este valabil pe perioada weekend-ului, din momentul activării sale si până duminica la ora 23:59, si poate fi reactivat în weekend-urile următoare până pe 31 decembrie 2015. Viteza maximă pentru traficul de date inclus este de până la 21,6 Mbps pentru download si 5,76 Mbps pentru upload.
 
Bonusul poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 - duminică, ora 23:59, trimitând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din aplicatia MyAccount, fără a exista o limită a numărului de weekend-uri. Clientii pot utiliza bonusul cât timp au activă pe cont o extraoptiune eligibilă, iar cartela este în perioada de valabilitate.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.
 
Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piată, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clientilor persoane fizice, cât si clientilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicatii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Clientii beneficiază astfel de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet fix de până la 1Gbps si televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum si continut de calitate si exclusivităti – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează pozitia Telekom Romania de lider în furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La începutul lunii septembrie 2015, aproximativ 150.000 de clienti au ales pachetele integrate de la Telekom Romania si au devenit parte din universul MagentaONE.
 
Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.
 
Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii IT&C pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.