Bogdan C. Stoica a devenit avocat asociat titular in cadrul Popovici Nitu Stoica & Asociatii

Incepand cu 1 Octombrie 2015, Popovici Nitu & Asociatii a devenit Popovici Nitu Stoica & Asociatii prin promovarea lui Bogdan C. Stoica in pozitia de avocat asociat titular. Bogdan C. Stoica va continua sa coordoneze grupul de practica Corporativ al Firmei si va activa totodata ca Deputy Managing Partner.

Cu ocazia lansarii noii denumiri, Florian Nitu, Managing Partner, a declarat: “Este un pas firesc in strategia de dezvoltare a Firmei. Crestem din interior, organic, intr-un parteneriat bazat pe performanta si coeziune, democratic si transparent”.

Bogdan C. Stoica, la randul sau, a spus: “Initiativa si decizia asociatilor mei, unanime, ma bucura si ma obliga deopotriva. Le multumesc pentru incredere si ii asigur de intregul suport si in noul meu rol!”

Ernest Virgil Popovici, Senior Partner, a declarat: “In cei 15 ani de cand lucram impreuna, Bogdan a contribuit semnificativ la expansiunea Firmei. Prin cooptarea lui ca asociat titular reconfirmam unul din principiile noastre fundamentale potrivit caruia fiecare avocat are o posibilitate reala de creștere, inclusiv aceea de a deveni name partner, daca rezultatele sunt pe masura”.

Ca urmare a schimbarii denumirii, Popovici Nitu Stoica & Asociatii si-a relansat si pagina de internet, acum la www.pnsa.ro

Infiintata in anul 1995, Popovici Nitu Stoica & Asociatii este unul din liderii avocaturii de afaceri in Romania. Popovici Nitu Stoica & Asociatii grupeaza peste 80 de avocati si consultanti, din care 10 avocati asociati, dispunand de expertiza la cel mai inalt nivel, larg recunoscuta in mediul economic si profesional.