Special 5, cinci retete de pizza la un pret speial, la Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery lansează Special 5, o ofertă specială pentru 5 dintre cele mai apreciate rețete de pizza din meniu - Roma, Europeană, Picantă, Pepperoni și California. Acestea pot fi comandate, până în luna noiembrie, la prețul special de 20 de lei, redus cu peste 25%.

Astfel, după săptămâni de concediu și cheltuieli tipice vacanței, toți cei reîntorși la programul obișnuit își pot oferi, mai ușor, plăcerea unei pizza proaspete cu topping-uri savuroase. Oferta este valabilă pentru rețetele de pizza de dimensiune medie, atât la livrare cât și cu ridicare din locații. În funcție de preferințe, clienții pot opta pentru unul dintre blaturile Tradițional sau Italian și pot alege între rețete delicioase cu mozzarella, piept de pui sau carne de vită ori pizza picantă.

“Știm că orice vacanță are un ecou în buget, așa că toamna este o perioadă bună pentru a le oferi clienților noștri produse la prețuri speciale. Am inclus în ofertă 5 rețete diferite, pentru a răspunde cât mai multor ocazii de consum: un prânz alături de colegi, o cină în doi sau o petrecere cu prietenii”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Mai multe informații despre oferta Pizza Hut Delivery pot fi găsite pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.